Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Gratuluje poczucia humoru.
Nie zły fotomontaż:) ale jakoś tak nienaturalnie spadał:P Ja tam lepiej latałem jak mnie chłopaki na huśtawce rozhuśtali a potem się puszczałem:D Rekord to 5 metrów a leciałem gdzieś z 3 metry nad ziemią:) To były czasy:D
LongeR napisał(-a):
Nie zły fotomontaż:) ale jakoś tak nienaturalnie spadał:P Ja tam lepiej latałem jak mnie chłopaki na huśtawce rozhuśtali a potem się puszczałem:D Rekord to 5 metrów a leciałem gdzieś z 3 metry nad ziemią:) To były czasy:D
I upadłeś na głowę? Na betonie? To wiele wyjaśnia...
Nie na beton nieeeee chyba:D
LongeR napisał(-a):
No własnie na beton spadl teoretycznie nie powinien sie odbic, zamortyzowac tylko poprostu jak uderzyl tak plasko to tak powinien zostac. BTW... :D tez na hustawce skaklem :D :P jak maly bylem :P
Benny Hill nie takie rzeczy robił :)
LongeR lata po tych niebieskich tabletkach