Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Witam:D
Heh powazna sprawa jak siedzicie przy kompie.Co na jakiej wysokosci macie zeby sie nie wyginac jakie ulozenie nóg bo jestem cąły obolały i w dodatku zauwazylem ze mi rzylak wyszedł:(a to już piękna lipa
Podstawa siedziec prosto dwoje rak na biurku i monitor przed soba wysykosc zalezy od wzrostu... no i rob sobie przerwy ja jak sie zmecze to pare razy na drazku troche gimnastyki i juz lepiej :]
to może mniej siedz a wiecej chodz ludzie nei przesadzajcie z tym siedzeniem przed monitorkiem ;)
a ja tam leze sobie na krzesle :]
styl wolny :) raz tak, raz inaczej
ale co jakiś czas wychodzę zrobić kawę albo co. za długo w jednej pozycji nie wyrobię, choćby nie wiem jak wygodnej
ekran TFT, siedze sobie rozparty jak basza, nogi na stole jak w westernach. Wchodzi żona do pokoju i z niewinnym uśmieszkiem pyta:
"Co tam masz między nogami?"
a ja ze zdziwieniem patrze na te 104 klawisze.........
A może zamiast przy kompie (w końcu wakacje) w piłeczke pograć ... z paniami ;)
o zesz go w morde. rumi, czytasz w moich myslach.
Wow! Jazda Jazda Biała*Gwiazda!!:)
Ja też jak w Westernie z nogami na stole i pozycja pół leżąca.
Obowiązkowo Herbata co jakis czas.
Wiecie co?? jak patrzę na ten post Rumiego, to mu wybaczam wszystkie loga shita.
PS. Całkiem niedługo rzucam kompa w kąt i jadę na miecha nad jeziorka, żeby foczki podrywać. Rzygam już kompem. Ile można??
Ile? W nieskończoność ;) Choć oczywiście jakieś przerwy są wskazane... (a to na rower pójść, a to z dziewczyną się spotkać ;) )
Pozrawiam,
Rumi masz więcej fotosów Wiślaczek?????
Dawaj Dawaj!!!
Rumi masz więcej fotosów Wiślaczek?????
Dawaj Dawaj!!!
I po grzyba ja jadę do Świebodzina?? Do wisły mi trzeba!!