Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Diablo 1
siablo II
i wszyskot jasnie nie biexi :D
Wykrywam jakiś spisek :]
Znaczy że nie zagracie z nami??? :((((((
Diablo Diablo a czemuz to Diablo hmm?? A nie lepiej wyzej wymieniony Counter Strike Source hmm :).Bez obrazy ale dla mnie Diablo to lipa.Jak by mi sie ta gra podobala zagralbym z wami ale mi sie nie podoba.Wiec moze zjednoczmy swe sily i zagrajmy w cos fajnego oto moje typy :UT,Live for SPEED,Counter Strike Source,Call of Duty (moze byc takze dod.czyli United Offensive), Joint Operations Typhoon Rising,Half-Life.Jest w czym wybierac wiec moze trafilem w cos co wam sie podoba :).Jestem chetny do gry i Rumi zapewne tez ale nie zadne gry typu strategiczne czy cos w tym stylu :).
Jakos ja i wespter nie przepadamy za grami z serji "zabili go i uciekl" bo sa troche puste.... i nie maja zadnej fabuly...
co do serwera gier moje prace zaprzestalam bo prowadze kilka kursow i nawet za bardzo nie mam czasu zajc sie serwerami...
pozatym teraz mamy o wiele wiecej na glowie w firmie
Jakos ja i wespter nie przepadamy za grami z serji "zabili go i uciekl" bo sa troche puste.... i nie maja zadnej fabuly...
co do serwera gier moje prace zaprzestalam bo prowadze kilka kursow i nawet za bardzo nie mam czasu zajc sie serwerami...
hehe popieram diablo I byl super... ile ja sie w to nagralem... II jak wyszla to ja juz zaczalem z grania wyrastac ale troche popykalem w to :]
BTW biexi jakie kursy prowadzisz?
Hmmm szkoda ze nici z serwera.No nic tylko czekac az bedziesz miec czas Biexi :) i wznowisz te dzialania :).Tak czy owak Żuczek czeka a co do tych gier Fpp "zbili go i uciekl" sa tez taktyczne shootery wymagajace choc troche myslenia :).A co do Diablo hm nie chcialem nikogo urazic wiec ZWRACAM HONOR wszystkim Diablowca :).THE END.
Jakos ja i wespter nie przepadamy za grami z serji "zabili go i uciekl" bo sa troche puste....
Dobra to zabij i poczekaj chwile, damy wam fory :P
i nie maja zadnej fabuly...
No jasne to w "Moda na sukces" zagrajmy czy soś w tym stylu :/
Spox praca najważneijsza :)
hehe popieram diablo I byl super...
ale kiedyś czeba dorosnąć, i spróbować jednocześnei lewa po klawiaturze a prawą na myszce a nei samą myszka to nie trudne :]
ale kiedyś czeba dorosnąć, i spróbować jednocześnei lewa po klawiaturze a prawą na myszce a nei samą myszka to nie trudne :]
A w D1 sie nie da tym i tym? Pewnie że sie da i tak właśnie gralem :)
ale kiedyś czeba dorosnąć, i spróbować jednocześnei lewa po klawiaturze a prawą na myszce a nei samą myszka to nie trudne :]A w D1 sie nie da tym i tym? Pewnie że sie da i tak właśnie gralem :)
Nie szalej tak bo stawy nie wytrzymają :D
Widze że wy sobie gracie i jest wam dobrze :) więc może by tak ten serwerek zrobić Counter Strike Source ????? mamy chętnych z innych sieci więc poszalelibyśmy :DDDDDDDD
Stało sie coś dziwnego dostaliśmy nowe ip :/ hujowe zresztą zew ofcorse ale coś nie widać gry jaką zrobimy z sąsiadem no i jeszcze listy na dc nie da sie ściagnąć od ludzi "zewnątrz" nie wiecie jaka tego może być przyczyna??
pytam bo sie cs marnuje na dysku :(
Stało sie coś dziwnego dostaliśmy nowe ip :/ hujowe zresztą zew ofcorse ale coś nie widać gry jaką zrobimy z sąsiadem no i jeszcze listy na dc nie da sie ściagnąć od ludzi "zewnątrz" nie wiecie jaka tego może być przyczyna??
pytam bo sie cs marnuje na dysku :(
Znam ten ból - przestaw sobie DC na passive, ale liczba dostępnych plików drastycznie spadnie
e nie poczekam aż Piotrek pozalicza cokolwiek on tam zalicza ;) on naprawi. A pozatym zmiana na psv nie zmieni problemu widoczności ip i nie pogramy :(
NIestety na DUG'u raczej serwera gier sie nie postawic bo slaby sprzet wychodzony Celeron 300..... Jesli cos chesz pokombinowac z serverami gier musisz pomeczyc Piotrka lub owoca bo ja aktualnie przenioslam sie do FGI i nie pracuje w esko....
Tak wiem że sie wyprowadziłaś ale tak, my sobie sami damy rade byle by zew ip działało jak działać powinno "owoc" zbajzglał i nie ma kto posprzątać bo sie Piotrek uczy (pilny sie zrobił) dlatego pytam i objawy podaje co może byc nie tak może wiecie może nie :] Raz BaNaNa prosiłem żeby popatrzył mówi ok jutro, no to ja przychodze do domu kompa odpalam i po 3 odświeżeniach i 5 minutach dostałem sie na forum :/ więcej o nic go nie prosze zwyczajwo si eboje :)
trzeba się bać bo banan jak prawdziwy owoc czasem gnije.....
Ta teraz juz wiem czemu nigdy nie jest "dostępny" na gg kufa tak męczy ten net teraz że głowa boli otwieram strone i ide na spacer taki 10 min i tak wkółko szlak mnie trafia :]
Z tego co sie orientuje to zmienili system zarzadzania siecia.... tylko pytanie przez kogo zostal on napisany :]
A co do Piotrka ja sie nie dziwe bo on ma ciezko na tych studiaj jeszcze jask prace pisze... a wiec duzo roboty...
Szkoda że ty już nie pracujesz w Esko, faktem jest że ostro kolejkowałaś :) ale net sie tak nie męczył
Ajajajajajjjj :D od dziś znowu mam zew IP to co może w coś pogramy wkącu :DD proponuje Condition Zero może i ciebie BiExi w tej fnysieci jest paru chętnych i nas "połączysz" a może pan dziobak Rychu skusi sie na chwile słabości i pogra, ... Bodzio :> :DD
Rumi jesli jestes chetny do grania to wejdz na forum sieci flynetwork
forum.flynetwork.pl i dogadaj sie z tamtymi userami ze bys cos pogral....
obecnie jestem na etapie zmiany lacza na polpak 4 megabity w flynetwork jak ta zmiana sie dokona to granie w sieci bedzie naprwde frajda bo to bedzie wyiatac....
kończy sie sesja czeba pomyśleć jakiejś rozrywce, jak si ebawić to na całego więc może by jakis turniejek cs'a :) skład na chwile obecną:
Rumi
Kamikaze
Rogos
Żuku
Jaber
TNT
dopisujcie sie do wygrania orginalny system wszychczasów Windows XP !!! (z tą nagrodą to taki dzouk ;) )