Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Uwaga, kolega LongeR skończył dzisiaj 800 postów i jest dorosły.
Co z nim zrobimy ?? - otrzęsiny jakoweś cy cuś ?
Proponuję na Sybir - sprawdzi tam praktycznie czy jest wystarczająco dorosły, aby przetrwać. ;)
http://forum.dug.net.pl/viewtopic.php?pid=81360#p81360 :D Nagroda w postaci tygodniowej wycieczki na sybir:D
Bodzio napisał(-a):
dorosły
czy będzie wielkim problemem jak się oburzę i zmienię to słowo na "pełnoletni"? ;)
Bodzio napisał(-a):
Co z nim zrobimy ?? - otrzęsiny jakoweś cy cuś ?
może uroczysty banik na tydzień? no, powiedzmy dwa ]:->
azhag napisał(-a):
może uroczysty banik na tydzień? no, powiedzmy dwa ]:->
To pewnie będzie dla niego gorsze niż tydzień na syberi :P
może ograniczymy się do zastosowania mocnego kija?
albo inna myśl: skasujmy mu połowę postów i będzie spokój.
rychu napisał(-a):
i będzie spokój.
na jakieś 2-3 tygodnie ;)
ale być może w tym szaleństwie jest metoda :)
Gdzie diabeł nie może tam LongeR pośle:P:P Ale co Wy byście bezemnie zrobili:P?? Armagedon. A ja proponuje aby z tej odkazi każdy sobie piffko walnął:D
dobra, ale ty stawiasz :P
Jak dostanie bana to kto będzie miał prezent my czy on? Jasne ze my więc co to jest...dawać!
Zamiast operacji plastycznych jak będzie chciał się odmłodzić to weźmie mu się wywali bezsensowne posty, wróci wtedy do żłobka.
aaa faktycznie - propozycja rycha i powrót do żłobka :D lol
Tylko w tym problem że jak coś pisze to zawsze ma to jakiś cel a co zazdrość??:P Ale z tej okazji pozwolę Ci żyć:D A mój plan zawaładniecia światem wchodzi w ostateczną fazę przygotowań. To znaczy Gentoo już leży blisko CD-Romu:P
Maly skrypcik uruchamiany z crona co 15minut ktory będzie sprawdzał ilość postów i jak przekroczy 799 to najstarszego wykasuje i po probemie.
ilin napisał(-a):
Maly skrypcik uruchamiany z crona co 15minut ktory będzie sprawdzał ilość postów i jak przekroczy 799 to najstarszego wykasuje i po probemie.
hahahhahahaha => super
----edit--------
czekaj, przy naszym koledze to co minutę za wolno by było :)
Nie Nie nie zgadzam się:P Wolność słowa ponad wszystko. Bo będę musiał Was potraktować sprayem do czyszczenia monitorów!! (akurat to mam pod ręką:P)
Nawet Kaczyński nie zgadzał się na wolność słowa :)
sam temat tego wątku: "LongeR jest dorosły" brzmi śmiesznie. zapewne wszyscy widzą wewnetrzną sprzeczność w tym zdaniu :P a ten skrypt do crona to niech co 10 minut robi tak:
$liczba_postów_LongeRa = ($liczba_postów_LongeRa/2)
rychu napisał(-a):
sam temat tego wątku: "LongeR jest dorosły" brzmi śmiesznie. zapewne wszyscy widzą wewnetrzną sprzeczność w tym zdaniu :P
$liczba_postów_LongeRa = ($liczba_postów_LongeRa/2)
No racja - zmieniłem tytuł
jaki śmieszny?? To brzmi fenomenalnie:P
Apeluję o usunięcie pytajników!
Ostatnio edytowany przez LongeR (2008-01-17 20:24:19)
rychu napisał(-a):
sam temat tego wątku: "LongeR jest dorosły" brzmi śmiesznie.
no właśnie postulowałem zmianę z "dorosły" na "pełnoletni" :) wbrew pozorom to gigantyczna różnica
Chyba poddam się do dymisji jak tak dalej będzie:(
No nie widzisz chłopie że nam wesoło :) - śmiej się z nami.
Jak już jesteś pełnoletni, to weź wreszcie rzuć jaką kurwą jak prawdziwy mężczyzna, bo mam wrażenie że z prawiczkiem mam do czynienia