Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Szukam symfonii najlepiej w ebooku z 2006'ego ponieważ mam wersje 3tomową z 1999 [kupioną za 40pln] i okazuje sie ze sa tam bledy w skryptach...
Program Pierwszy 1.1
JEST:
#include <iostream.h> main() { cout << "Witamy na pokładzie" ; }
POWINNO BYC:
#include <iostream> using namespace std; main() { cout << "Witamy na pokładzie" ; }
lub
#include <iostream> int main() {std::cout <<"Witamy na pokładzie";}
Bardzo was prosze o jakis link, nie wiem cynk na PW... Chciałbym się nauczyć c++ i napisać jakiś program w qt/gtk a tak to nie moge :/
Moze byc tez z 2005..
Ostatnio edytowany przez Mafioss (2008-01-13 21:02:34)
e... przecież to zależy od kompilatora :|
Grębosz działał na jakimś starym builderze na ktorym to śmigało.....
Symfonia jest do pobrania na eMule (aMule) oraz jest torrent w serwisie torrenty.org:) O ile chcesz pobrać tą książkę.
LongeR napisał(-a):
Symfonia jest do pobrania na eMule (aMule) oraz jest torrent w serwisie torrenty.org:) O ile chcesz pobrać tą książkę.
są, ale stare wersje :-).
Tylko jedna jest dobra i zajmuje 70 MB
A nie łaska kupić? :P
Kupiłem starą wersje...
Póki co znalazłem tymczasowe rozwiązanie, dugowicz Semerchet będzie mi skanował swoją wersje po rozdziale codziennie,
to nie są błędy tylko programy pisane poza standardem iso, natomiast ty poszukujesz "symfoni c++ standard"
No dokładnie
A czy ja mu kazuje sciagac? Tylko mówię....