Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Ryszard nie zgodze się z Tobą. W siduksie najlepsze jest to, że to praktycznie niezmieniony Sid + parę bajerów np. instalator sterów nvidii, czy też dodatkowych innych sterów. Jak dla mnie bomba :D
a propos siduxa ja to robie tak odpalam siduxa live-cd kde-lite instaluje w 6 minut konfiguruje wlan
wywalam repo siduxa i wszystkie zwiazane z nim pakiety lacznie z sidux-art i zostaje mi czysciutki debian sid.
a dla czego !>? bo przez repo siduxa mialem juz dziwne problemy oni czasami zamiast cos poprawic to popsuja i z tymi kernelami to lekka przesada ze praktycznie co 2 tygodnie mozna miec jakis nowy, wiec wole jak mnie nie kusi.
azhag napisał(-a):
To nie wszystko: Debianowcy ponadto kradną dzieciom lizaki i mordują koty na cmentarzach. ;)
A wiesz, niedawno widziałem Debianowca jednego, bandyta dzieciom cukierki zabierał. A od kotów to chyba są ci, szataniści, nie? :D
raczej Windowsiarze
TBH napisał(-a):
raczej Windowsiarze
Windowsiarze mordują żółte pieski przy wyszukiwarkach.
Podobno niektórych prześladują wielkie spinacze.