Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
LongeR napisał(-a):
pierwsza rzecz jaką zrobiłem w nowym roku to było otwarcie szampana oblanie koleżanki głęboki łyk z butelki a potem językiem "osuszanie" owej dziewczyny miód+malina:P
Ja tego świństwa nie paliłem co ty :)
LongeR napisał(-a):
pierwsza rzecz jaką zrobiłem w nowym roku to było otwarcie szampana oblanie koleżanki głęboki łyk z butelki a potem językiem "osuszanie" owej dziewczyny miód+malina:P
dawali wam Piccolo w tym nocnym przedszkolu ?
a tak serio to czuje że ten rok będzie naprawdę chujowy wiec jest sobie czego życzyć ... jeszcze tylko 12 miesięcy może sie uda dotrwać :]
przeżyliśmy poprzedni, przeżyjemy kolejny...
ale stukaj ciszej w te klawisze... ; - ) a tak poza tym to oschosozi?
A na poważnie - po niezwykle udanej i ciekawej w skutki imprezie studenckiej...
(czemu my wszyscy jeszcze śmierdzimy alkoholem? I kiedy miała wrócić właścicielka mieszkania, tak właściwie?)
... mogę śmiało życzyć wszystkim, aby ten kolejny rok, był na prawdę udany, jak żaden jeszcze ; - ) Dobranoc.
a jutro kolos. Oni nie mają serca, kiedy my znajdziemy czas na afterparty?
Ja też nie paliłem (nic mocnego):P Poważnie mówię:xD mniejsza z tym Szczęscliwego Nowego Roku!!!!!!
fajna impreza była
... ale balkonu szkoda...
TBH napisał(-a):
... ale balkonu szkoda...
urwaliście balkon? :D
rok, dzięki uprzejmości ISP-a, zacząłem bez sieci, fajnie...
BTW wcześnie kończyliście, ja wróciłem do domu koło 15. :)
trzeba bedzie odmalować :D raca wybuchła na balkonie