Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Ja mam tam konto i uważam ten portal za świetny pomysł. Mam tylko nadzieję, że szybko zrobią upgrade sprzętu, bo w tej chwili chodzi jak żółw
w styczniu nma chodzić wszystko mam konto z tego co zauważyłem milyges i wapster też ale fotek nei dali ;p
ja tez mam tam konto, ale wchodze tam tylko w nocy, bo w dzien sie nie da (przypomina mi stare czasy modemow)
BTW. mozemy zalozyc klase DUG :P
HunteR napisał(-a):
BTW. mozemy zalozyc klase DUG :P
Jest zrobiona klasa szczecińskiej sekcji Combat56, więc i DUG może być :) Największy minus tego portalu - brak jakiegokolwiek nadzoru nad klasami. Zwłaszcza dotyczy to uczelni wyższych. Jak chciałem się dopisać, to było kilka (kilkanaście?) moich wydziałów, więc póki co się wstrzymałem - może zrobią z tym porządek (napisałem im nawet maila - ciekawe czy odpowiedzą...)
Nagabywali mnie to się tam zarejestrowałem. Portal przypomina mi zbiorowisko pokemonów :P, ale co tam
Przynajmniej mam jakis kontakt z ludźmi z podstawówki, których 10 lat niewidziałem ;-)
//edit: Oczywiście straszę wszystkich swoją gębą (ja chyba nigdy nie spowarznieję) :P
Ostatnio edytowany przez Lorenzo (2007-12-03 21:18:06)
Lorenzo napisał(-a):
Portal przypomina mi zbiorowisko pokemonów :P
No to mamy podobne poglądy ;)
xanax napisał(-a):
Jestem ostatnio bombardowany żeby się tam zarejestrować.
Widzę, że nie tylko mnie znajomi trują d...
Praktycznie rzecz biorąc, przeprowadzając się do Wrocka spaliłem wiele mostów..i nie chcę tego zmieniać :)
A odnośnie tworzenia "Klasy DUG"...nie można by założyć po prostu topicu, który służyłby temu samemu celowi? Przynajmniej nie trzeba by się rejestrować w kolejnym serwisie...
//tylko taka myśl ;)
pzdr.
hm? a właściwie to o czym gadacie?
Ogólnie nie będę popularny, jeśli stwierdzę, że nie jestem zwolennikiem takich owczych pędów. Chyba warto zostać z Dugiem na Dugu - to takie bardziej dugowe, a znajomych z lat szkolnych pozostawić naszej-klasie. :)
Ja nie wiem ale chyba jestem dziwny jakiś bo strasznie mi nie podobają się tego typu portale . Mam wrażenie, że wszyscy i wszystko zbierają o mnie informacje. Paranoja. Gogiel zarzuca mnie ciasteczkami w co klikam i czy tam zostaje i czy wracam. Wszyscy chcą mojego meila i jakie reklamy chce dostać. A tutaj nie dość żę standardowe informacje to jeszcze kogo znam, gdzie chodziłem do szkoły. Już nie mówie o samym fakcie co Ci ludzie tam piszą na tych forach (Jaki numer ma Zosia. Zosia zmieniła teraz ma xxxxxx a meil to xxxxxx.). Nie twierdze odrazu że to zły pomysł genialny, ale już jakaś firma wykupiła część praw bo kto odpuściłby taką fermę potencjalnych konsumentów którzy aż palą się podawać o sobie informacje i czytać reklamy spersonalizowane tylko dla nich. Strasznie straszny jestem :P
Ostatnio edytowany przez xanax (2007-12-04 20:45:27)
Szczerzę?? żal a nie robota to coś kojarzy mi się z fotka.pl żal jak się na te zdjęcia patrzy nauczyły się dzieci bawić Photoshopem i naprawdę pokemony wychodzą a nie ludzie nie wspominając już o psychice...
xanax napisał(-a):
(...)
dobrze gada, dać mu wódki :)
To kto polewa? :D
Pomysł z takim portalem jest dobry, ale racja zazwyczaj są tam ludzie pokroju IQ50 co wiedzą że duzy guzik to Power i gdzie klinąć żeby móc innym działać na nerwy. Czemu na zajęciach z obsługi Painta, doktyrnacji jedynego Worda, Excela itd. (są tacy co zwą to informatyką) nie prowadzi się paru spotkań z etyki użytkowania internetu?
Generalnie internet to niebezpieczna sprawa.
Trzeba uważać gdzie , z kim i jak ?
Najlepiej byłoby wogóle wyjąć wtyczkę z routera , wyrzucić komórke do najgłębszej studni ,obciąć się na glacę i zapuścić brodę :)
Za kilka lat i tak oprócz chip-ów w paszportach i prawach jazdy będziemy mieli je wszczepione gdzieś w głowie.
Niema ratunku :(
No i mnie juz mecza znajomi z dawnych lat tym linkiem i za zadna cholere sie tam nie zaloguje.... Co do utworzenia klasy DUG'a na tym portalu.... - mam nadzieje ze NIGDY ten (...) pomysl nie wypali, a jesli juz.... ( bo kto tam wie ) to bylaby to niezla kompromitacja...; no ale moze ja sie nie znam.
LongeR: generalnie niezbyt rozumiem "o czym do nas rozmawiasz" ale co ma jakas obrobka photoshop'em do idei i zalozen tego portalu i wtracenie o psychice? - bez sensu :/
Ostatnio edytowany przez BlackEvo (2007-12-04 22:27:02)
xanax napisał(-a):
...
hehehe fajny post :)
xanax, jak kiedyś do zlotu dojdzie, to masz browar u mnie
death to the tracking cookies ;)
Czy DUG na naszej klasie? W sumie nie pasuje bo co to za klasa? Tworzyc na sile klase z rocznikami kto kiedy dolaczyl do dug'a? Nieee slaby pomysl.
Ogolnie nasza-klasa jest dobrym pomyslem. Wykonanie zenadne ale to juz inna bajka (nie wiem czy admin sie czyms narazil i ma ciagle ddosa czy co? :) )
Przeciez nie trzeba podawac swoich prawdziwych danych. Ja oprocz mojego imienia nie podalem nic :P. Dopiero jak czuje taka potrzebe daje moje namiary. Dzieki temu portalowi odnalazlem pare perelek ze szkoly :]
Znalezc tam mozna 25 profili Dody, Alfa, krejzolke blondynke ;) itp
Z moja mama tak samo ;) Zasugerowalem jej, ze minimum info i teraz mi dziekuje za to bo jej kolezanki non stop przeklinaja jakis swirow co podolaczali sie do klas tylko po to zeby wydobyc nr telefonow i gg ;)
nasza-klasa. A ja się cieszę, że coś takiego jest popularne. Ot, wczoraj rozmawiałem przez skype z koleżanką, która obecnie mieszka w jueseju . Nie widziałem jej 14 lat. Fajna rzecz. Wiem, wiem, oparte na sentymencie.
Jestem z miasteczka, co ma 30 tysięcy mieszkańców. Znajomi z klasy rozpełzli się po świecie. Fajnie zobaczyć ich zdjęcia po ( o żesz, jaki stary jestem) 15 latach.
Rumi napisał(-a):
w styczniu nma chodzić wszystko mam konto z tego co zauważyłem milyges i wapster też ale fotek nei dali ;p
rumi co ty nas podglądasz?
Ja tez sie ciesze za postawl taki portal. Juz sporo osob znalazlem tam (lub one mnie) co nie mialem z nimi dlugo kontaktu :)
milyges napisał(-a):
Rumi napisał(-a):
jak nei jesteś młodą atrakcyjną kobietką to nie masz sie czego obawiać ;)
Rumi napisał(-a):
milyges napisał(-a):
Rumi napisał(-a):
jak nei jesteś młodą atrakcyjną kobietką to nie masz sie czego obawiać ;)
Uff, juz sie balem
Ale inne dziewczęta z naszego DuG'a nie będą mogły teraz spać po nocach:P