Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Duże zmiany duże zmiany . I to w Święto Niepodległości. Koniecznie dodać szutboksa. Polskie znaczki to pewnikiem z czasem będą. Ładne w sumie forum. Chociaż do starego się przyzwyczaiłem. Logo, koniecznie logo musi być.
Ostatnio edytowany przez AgayKhan (2007-11-11 10:28:33)
Do du** ten soft... Nie ma czegoś takiego jak odznacz wszystkie wiadomości jako przeczytane :/
--edit---
Jeżeli macie kodowanie niepoprawne, to wejdźcie w preferencje i zmieńcie język na polski ;) będzie gites!
Ostatnio edytowany przez qbsiu (2007-11-11 10:35:35)
Stara szata była jakoś bardziej klimatyczna. Ale to moja skromna opinia. :)
Nie mam Avatara ani rangi. Moderować też narazie nie moge ;) Ale w sumie nie tylko ja ;) Czekam na pozytywne zmiany ;)
Ostatnio edytowany przez Zbooj (2007-11-11 11:10:19)
super, mi się bardzo podoba :)
qbsiu: oczywiście, że jest taka opcja — na górze na głównej i na stronie z nowymi postawmi "Oznacz nowe posty jako przeczytane"
przydałoby się jeszcze zmienić kilka rzeczy:
- poprawić troszkę tłumaczenie, które imho nie jest najlepsze — w profilu "From" zostało przetłumaczone jako "Od", lepiej pasuje "Skąd". Ponadto (to tylko moje zdanie) link do strony jest opisany jako "Serwis", wg mnie lepiej pasuje "WWW" oraz "Użytkownicy" zamiast "Lista użytkowników"
- dodać link do strony głównej, faq i artykułów — w panelu admina: Options > Additional menu items wpisać coś w stylu '0 = <a href="http://dug.net.pl/faq/">FAQ</a>'. I wtedy "Index" wypadałoby zmienić na np. "Forum", żeby się nie myliło, co jest indeksem forum, a co indeksem portalu
- dodać kilka modów, np.: privy, shoutbox, ankiety, mod do łatwego wstawiania bbcode: ten, ten lub ten
- wpisać moderatorów, bo ich wcięło :)
- faviconka zniknęła
- pozwolić używać tagu img w podpisie, bo domyślnie jest zabronione
Ostatnio edytowany przez azhag (2007-11-11 11:34:08)
eeee tamto było fajniejsze moim skromnym zdaniem:):):) Ale na pewno zostanie ulepszone:) a więc oznaczenia nowych tematów by się przydały inne no i awatarów nie widzę:P
mi osobiście stare bardizej się podobało...
edit:
Bodzio napisał(-a):
Nawet mnie Biexi zaskoczyła
z kobietami nigdy nie wiadomo ;)
Ostatnio edytowany przez szczypior88 (2007-11-11 11:39:00)
Tamto miało jakiś taki klimacik fajny:) te nie preczytane posty tak fajnie świciły:) Rangi tak to wszytsko czytelniejsze było:)
wow, ale szata stara (tj te kolory etc) musi wrocic, gdyz troche sie gryzie ten niebieski z swiadomoscia ze kolorek loga debka jest nieco inny, no i brak tego wlasnorecznie dorobionego przez was adminow listy ostatnich 10 tematow w ktorych byly napisane posty, to bylo jedno z najlepszych rozwiazan jakie w zyciu widzialem, to tez trzeba dodac
Fajnie że ktoś się stara, pracuje na rzecz DUG'a ale stara szata naprawdę była lepsza... czytelniejsza i w ogóle. A może jeszcze jakaś inna?
Nie, nie. Kolorki są ładniejsze niż poprzednio. Ale tu są najładniejsze: http://www.dug.net.pl/
LOgo z tamtej strony dać na forum, kolorki stamtąd też. Szutboksa i awatary przywrócić i będzie piknie.