Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Ile miesięcznie na rachunku nabije mi serwer jak bedzie chodzil 24/7? Ma PIII 500mhh, jeden wiatrak, procesor chłodzony pasywnie, tylko hdd. Planowane usługi: ftp, www, poczta, jabber.
Dzieki Rumi, już wszystko wiem, proponuje skasowac ten temat :)
Jak temat idzie do skasowania to mam pytanie widziałem gdzieś na forum kiedyś taki link do strony z którgo bezpośrednie można zainstalować Debiana bez zadnych płyt bez niczego (zwalony cdrom) z platformy windowsa instalujemy linuxa:P Jeżeli by ktoś miał zapisaną gdzieś tą stronę to bardzo proszę o link!:)
Jak temat idzie do skasowania to mam pytanie widziałem gdzieś na forum kiedyś taki link do strony z którgo bezpośrednie można zainstalować Debiana bez zadnych płyt bez niczego (zwalony cdrom) z platformy windowsa instalujemy linuxa:P Jeżeli by ktoś miał zapisaną gdzieś tą stronę to bardzo proszę o link!:)