Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Strony: ◀ 1 … 14 15 16 17 18 … 33 ▶
Wątek Zamknięty
Myśle że wzrostów nie będzie :) już pytałem qumpla na zjeździe o koszulki ma mi wysłać aktualny cennik. Nie sygnalizował żeby coś się zmieniło. Widze, że ktoś podjął kontynuacje koszulkowego szaleństwa. Pytanie czy to jeszcze żywe czy już się nie rusza :)
ja bym się pisał nie tyle na dugową co na jabberową koszulkę, te od ciebie są super, zarówno jesli chodzi o cenę i jakość :) (wazeliniarz :P)
kilka osób również było chętnych na jabberową, więc może by się coś urodziło :)
Ja bym się pisał zarówno na Jabberowe jak i Debianowe =)
pzdr.
dawaj :]
Też jestem za i jabberową i debianową :)
Co do debianowych koszulek powinny być oznaczone, że są z drugiego wydania. Cena takiej koszulki z wydania pierwszego, dla kolekcjonerów wzrośnie ;) :D
Co do debianowych koszulek powinny być oznaczone, że są z drugiego wydania. Cena takiej koszulki z wydania pierwszego, dla kolekcjonerów wzrośnie ;) :D
cholera, mogłem sobie machnąć z autografem ;) dopiero byłaby cenna :D
edit:
hm, albo właśnie byłaby nic nie warta... :)
hmm... a przewiduje się koszulki Gentoo?
Na pewno na Forum o Debianie
cóż, duża część użytkowników tego forum używa (też) Gentoo- serwer stoi na Gentoo... nie widzę przeciwskazań ;]
Marudzisz... :D
Ja sie pisze na dodatkowe koszulki, bo obecne szybko sie znosza ze wzgledu na ich popularnosc i lans +100 :D
Kto chce koszulke first edition? Cena wywoławcza 1000zł (na zyczenie moge nie prac :D ;] )
Z tego bedzie git koszulka:
albo ta rogata spiralka co dwie stony wczesniej o niej dyskutowalismy.
to jest dobre na kufel ;)
Z tego bedzie git koszulka:
albo ta rogata spiralka co dwie stony wczesniej o niej dyskutowalismy.
tiaaa
wlasnie taką koszulkę sobie sam zrobiłem, w sensie iż zleciłem wykonanie ;)
z przodu to logo, a z tyłu spiralka i napis debian
koszulka miodzio, choć zbyt często jej używam i już prosi się o wymianę (takie tam przypalenia od ogniska, spranie itp... ;)
a na dugową koszulkę bym się pisał takoż, i jabberową i owszem również :)
pozdrawiam
miłosz
Debianowych/DUGowych koszulek nigdy za wiele.. z tych co mam jestem zadowolony, a taka jabberowa.. pisze sie ;)
Moze i jestem leniwy... o co chodzi z "jabberowa" koszulka?
Ja chce z wielkim napisem "Żondze i jórz!" :D ;]
... "Żondze i jórz!" :D ;]
jak już piszemy z jakim napisem chcemy to ja chce z napisem:
"jestem ładny i huj :]" (mam nadzieje ze nikogo nei uraziłem)
co to by te umiejące czytać na siebie uwagę zwrócić
Graffi, fajne, ale patrzac na uzyta obecnie technika nadruku to nie nadaje sie, ale gdyby zmienic technike... :]
Ale brakuje mi w kluczu jednej rzeczy 1337 :P jak moglo zabraknac tego ? :>
Wątek Zamknięty
Strony: ◀ 1 … 14 15 16 17 18 … 33 ▶