Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Mam parę podręczników akademickich do sprzedania, wrocławskiej AE i PWr. Czy znacie jakieś miejsce gdzie można dać ogłoszenie, że mam jakieś książki do sprzedania?
Allegro nie wydaje mi się odpowiednim miejscem.
Podaj w tym temacie, albo na pw, wystawie Twoja oferte u mnie na forum polibudy. Powiem Ci że wasze skrypty są popularne u nas, może ktoś na książkę się skusi. Oczywiście nic nie mogę obiecać, ale spróbować zawsze można, dodatkowe miejsce gdzie jest wystawione, zawsze zwiększa szansę na powodzenie.
Dzięki za podpowiedź. Dzięki, jak będę potrzebował pomocy to się zgłoszę.
masz moze coś o vhdl albo avrach?
Mam parę podręczników akademickich do sprzedania, wrocławskiej AE i PWr. Czy znacie jakieś miejsce gdzie można dać ogłoszenie, że mam jakieś książki do sprzedania?
Allegro nie wydaje mi się odpowiednim miejscem.
Tablica ogłoszeń na AE, na PWr można zagadać z kobitkami z dziekanatu (najlepiej z tego kierunku, jakie masz książki)żeby w gablocie gdzieś to to wcisnęły.
odświeże i lekko zmienie ... zna ktoś jakieś dobre ksiażki dla laika o javie (zastosowanie do www od podstaw) oraz jakieś sql dla średnio zaawansowanego ? Sporo jest tego niektóre za magicznymi tytułami w spisach treści widać że połowa ksiażki to lanie wody, może ktoś polecić jakieś dobre sprawdzone pozycje ?