Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Nie wiem czy kiedykolwiek ogladaliscie ten program (ja ogolnie nie ogladam ale mama ogladala no to sie dosiadlem:))..
jak obejrzalem to akurat trafilem na wystep 11letniego Kamila Kucharzewskiego z Wrocławia..
zabił występem!!:
http://pl.youtube.com/watch?v=m5CHSXXs0xI
Moim zdaniem karzdy ma jakiś talent sęk w tym że czeba go odkryć i rozwijać:)
No to gdzie eliminacje do programu "You can drink" ? :P
heheh No załapiemy się na mecz Polska-Rosja może być rezerowywmi bo żyle z pod centrum osiągają lepsze wyniki niż my:D Co nie znaczy że nie mamy szans debiutu:P
heheh No załapiemy się na mecz Polska-Rosja może być rezerowywmi bo żyle z pod centrum osiągają lepsze wyniki niż my:D Co nie znaczy że nie mamy szans debiutu:P
Sugerujesz, zlot DUG-a i przecwiczenie kwestii procentowej?
To może projekt "You can drink with DUG" :D
o to to :D
to gdzie mam podpisać? :)
he he
też się na to bym pisał
chociaż ostatnimi czasy jakoś forma mi opadła ;)
pozdrowienia
miłosz
Ale trzeba jakis sławnych ludzi do jury dać i jakąś fajną "dupe" ;) (wiadomo lepsza motywacja do występu)
A co byśmy pili:P Jaki rodzaj napojów?
No skoro kasting to sam musisz się zaprezentować. Pełna dowolnośc od piwa <1zl poprzez wszelkiej masci Tytusy, paliwa, wody brzozowe i co sobie tylko żołądek zechce :D
he he
też się na to bym pisał
chociaż ostatnimi czasy jakoś forma mi opadła ;)
pozdrowienia
miłosz
Ty sobie ino przypomnij jak to drzewiej (czyt. 10 lat temu) bywalo we wrocku... Ja wiem czlek sie starzeje. Te imprezy czasami da sie powtorzyc;)