Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
http://gielda.onet.pl/0,1606777,wiadomosci.html
http://www.theinquirer.net/?article=42387
To chyba dobrze... ? :)
a ja bym wolał, żeby ten proces nie był konieczny
<troll mode="on">
dobrze im tak ]:->
</troll>
no ba że dobrze :)
Ale co to zmieni dla ZU? Nic....
Ktos mnie sie zapyta dlaczego nie ganie MS... Odpowiedz prosta: gdyby nie bledy i problemy z ich programami to nie mialbym pracy...
a ja bym wolał, żeby ten proces nie był konieczny
Świat jest pełen pobożnych życzeń (sam mam takich kilka) i wzniosłych idei. Niestety w konfrontacji z rzeczywistością wszystkie te myśli, a także działania trzeba jakoś dopasować do zaistniałych wydarzeń i bieżącej sytuacji, i robić korekty z powodu występowania czynników, których po prostu przewidzieć się nie da.
no tu nie chodzi o błędy MS, ale o brak przenośności pomiędzy programami MS a programami innych producentów, bo MS nie udostępnia specyfikacji swoich formatów. MS robi to celowo i stąd ta kara
moje 3 grosze: MS mógłby tez poprawić przenośność pomiędzy poszczególnymi wersjami swoich 'produktów', było by fajnie
Niech ich zgnoją!!!!!! Bardzo dobrze!
Bardzo dobrze, nic tak nie poprawia nastroju jak wiadomość o choćby najmniejszej klęsce M$.
-----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
Hash: SHA1
Bardzo dobrze, nic tak nie poprawia nastroju jak wiadomość o choćby najmniejszej klęsce M$.
W 100% się z tobą zgadzam.
-----BEGIN PGP SIGNATURE-----
Version: GnuPG v1.4.6 (GNU/Linux)
Comment: http://firegpg.tuxfamily.org
iD8DBQFG7rvurQ+y9iio8RcRAodwAJ9RGb47gGNuD3OsNJpsFt+TotP0qgCg0GIK
EGJS2oyrxCUNoVHgtxLQPMc=
=2Vd6
-----END PGP SIGNATURE-----
Zgnojć dziadów!! Naciagają wszytskich na swoje badziewne produkty. Tworzą programy np IE które służą do globalnej komunikacij:P I za to wszytsko biedni ludzie płacą:)
he he
aleście się wojowniczy i zbuntowani zrobili ;)
ja trochę wyrosłem i po prostu używam tego co dla mnie najlepsze, starając się jednocześnie pokazywać to co dobre innym
jak powiedział kiedyś jacek podsiadło:
"... bunt mi się ustatecznia..."
pozdrawiam
miłosz
Gnoją, gnoją, tak samo gnoją intela...
Tylko dlaczego za nasze pieniądze ;/
Jeszcze miesiąc temu gdyby ktoś powiedział mi że Linux jest llepszy od windowsa padł bym na podłogę i zaczoł bym się śmiać. A teraz jest na odwrut gdy ja mówię że Linux ma w sobie moc to śmieją się zemnie ale niech się smieją ja się będe śmiał jak albo wpadnie do nich policja i zabulą po kilka tysiaków albo w sposób nieświadomy będą dzielić sie swoimi "poufnymi" danymi z kilkoma użyutkownikami heheh urok Microshitu:P
Ale cóż jak już ktoś mądrze powiedział. Windows jest drogi bo za błendy się placi:)
[offtopic]
jak powiedział kiedyś jacek podsiadło:
"... bunt mi się ustatecznia..."
To są słowa Marka Twaina: "Bunt nie mija, bunt się ustatecznia"
[/offtopic]
Wpaść mogą ale co mi mogą zrobić?? Wszystko jest legalne:)
A co masz na myśli że to widać po moich postach?? A pozatym źle piszę?
Wpaść mogą ale co mi mogą zrobić?? Wszystko jest legalne:)
A co masz na myśli że to widać po moich postach??
czy aby na pewno wszystko ? - nie masz mp3 ,filmów z netu, gier od kolegów ? Muzyka ściągnięta tylkow formacie ogg gwarantuje nietykalność
Nie mam niccc naprawdę nic jak miałem windowsam było tego sporo na dysku. Gdy zainstalowałem Linuxa. Filmów nie oglądam na kompie muzyki słucham przez radjo internetowe (Eska Kraków:)) Teledyski oglądam z You Tube Gry ET (żadko gram ale czasami jak mi się nudzi to pyknę).
ciągnąć dalej OFFtopa trochę...
to chciałbym przypomnieć że polska ustawa z roku '92 jest tak super ścisła że samo posiadanie muzyki i filmów nie jest karalne... NIE WOLNO!! ich rozpowszechniać
ale zdaje mi się że gdzieś była o tym kiedyś nawet tutaj dyskusja...
Muzyka ściągnięta tylkow formacie ogg gwarantuje nietykalność
Nie w temacie jestem. Dlaczego?
http://pl.wikipedia.org/wiki/Ogg
Tu masz definicję ale tylko tyle wiem:P
tak jak powiedział Graffi: posiadać wolno, nie wolno rozprowadzać.
z mp3 sprawa się troche komplikuje wtedy, gdy jesteś autorem jakiegoś nagrania i rozprowadzasz to w formacie mp3. ten format jest opatentowany, więc musisz płacić właścicielom patentu. dlatego np. coraz więcej gier wykorzystuje format ogg.
Rekordowa kara dla Microsoftu - http://www.tvn24.pl/-1,1540387,wiadomosc.html
Heh kiedyś ktoś miał racje pisząc, że każda następna kara microsoftu będzie rekordowa. 899mln euro to cholernie duzo pieniedzy, ale dopoki Windows bedzie jedynym wlasciwym systemem, takie kary nie beda nic microsoftowi robily.
Twórca Tetrisa krytykuje Wolne Oprogramowanie
Z życiorysu: Aleksiej Pażytnow, który za Tetrisa nie dostał nic, wyjechał do USA, aby tam założyć firmę produkującą gry. Przedsięwzięcie się nie powiodło. Po zamknięciu własnej firmy zatrudnił się w Microsofcie, gdzie do dzisiaj pracuje przy tworzeniu gier.