Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Uprzejmie informuję wszystkich, że Biexi przywróciła ftp duga z Hakingami i innymi fajnymi wstawkami.
Login i hasło znają wszyscy zainteresowani, którzy zapłacili za pdf'y Hakinga.
Uprzejmie informuję wszystkich, że Biexi przywróciła ftp duga z Hakingami i innymi fajnymi wstawkami.
Login i hasło znają wszyscy zainteresowani, którzy zapłacili za pdf'y Hakinga.
CHodzi Ci o elektroniczna forme artykolow z Hakin9?? Jesli tak to moge dorzucic troszke tego z ostatnich latek ;)
Pozdrawiam :)
Login i hasło znają wszyscy zainteresowani, którzy zapłacili za pdf'y Hakinga.CHodzi Ci o elektroniczna forme artykolow z Hakin9?? Jesli tak to moge dorzucic troszke tego z ostatnich latek ;)
Pozdrawiam :)
znaczy z jakich lat 2006/2007?
a co się stało z PDF-ami Techa? był link na głównej, ale zniknął
Login i hasło znają wszyscy zainteresowani, którzy zapłacili za pdf'y Hakinga.CHodzi Ci o elektroniczna forme artykolow z Hakin9?? Jesli tak to moge dorzucic troszke tego z ostatnich latek ;)
Pozdrawiam :)znaczy z jakich lat 2006/2007?
Od 2003 Tylko musialbym Plytki przegrzebac Lub Skany porobic ;)
my hakiny mamy wszystkie do polowy 2006 roku, to jak znajdziesz płytki to daj znac :)
Mój zbiór:
Nr 3/2003
Nr 2/2004 (5)
Nr 3/2004 (6)
Nr 4/2004 (7)
Nr 5/2004 (8)
Nr 6/2004 (9)
Nr 1/2005 (10)
Nr 2/2005 (11)
Nr 3/2005 (12)
Nr 4/2005 (13)
Nr 5/2005 (14)
Nr 1/2006 (15)
Nr 2/2006 (16)
Nr 3/2006 (17)
i troche Hakin9 materiały dodatkowe
proszę o kontakt w jaki sposób moge uzupełnić kolekcję :)
Ja z przyjemnością udostępnie numery 1-5/2007
To ja proszę o kontakt na PW :)
Sprawa wygląda tak - koledzy się umówili i kupiliśmy legalnie z firmy Hakiny w postaci pdf'ów.
Chłopcy wszyscy płacili po chyba ?? 11 zł. Dokładne dane ma Jumanji.
Nieuczciwie by było dawać dostęp dla tych co nie płacili. Z drugiej strony one są i leżą na serwerze.
Moja propozycja jest taka - jeśli ktoś chce mieć dostęp do tego katalogu niech się zdeklaruje że wpłaci analogiczną kwotę. Ta kasa zostanie przeznaczona na opłacenie domeny - właściwie dwóch, bo jak wiecie Tech nam sprezentował dug.pl.
Jak większość z Was wie, nie zgadzałem się do tej pory na żadne transakcje finansowe związane z forum i stroną. To był mój jedyny wyjątek i ciągnie się za mną do dziś :D
Oprócz Hakinów jest tam dużo bardzo fajnych rzeczy :)
Pozdrawiam
Bodzio ja dam rade z oplata dug.pl, lepiej przeznacz ta kase na dug.net.pl i jakies nowe materialy szkoleniowe ;)
Dzięki wiem, rozmawiałem z Elą :)
Są jeszcze Twoje pdf'y. Link z głównej już zrobiłem, przygotowuję jeszcze htacces i będzie git :)
hm, chyba zrezygnuje z tych 4 piw :D
edit: owca, z czekolad zrezygnowałem, żeby kupic piwa
pdfy Techa dzialaja czy nie ?
bo na http://www.bodzio.dug.net.pl/pdf to dostaje 403 error ... zamaist prosby o autoryzacje ...
pdfy Techa dzialaja czy nie ?
bo na http://www.bodzio.dug.net.pl/pdf to dostaje 403 error ... zamaist prosby o autoryzacje ...
Przez ftp śmiga bezproblemowo ;)
pzdr.
sam nie wiem dlaczego ??? hehe
moja strona też nie chodzi, choć wszystkie ustawienia i prawa i wpisy do Apache są prawidłowe.
Przez ftp śmiga bezproblemowo ;)
niestety tam mam "login incorect" :-/ logowanie na ftp bylo z tymi samymi danymi co http ?
była grupa i właściciel prawidłowy i prawa ustawione na 775. Już jest ok.
Biexi wpadła na pomysł i rozwiązała - miałem tam link do pliku htaccess - ale to był link i nie dotyczył tego katalogu, a i tak mi namieszał :)
Już jest ok.
prawie ... stronka wchodzi natomiast na katalogu pdf dalej to samo ...
Rozumiem, ze chodzi o to ze nie ma pliku index.html i apache nie wyswietla listy plikow w tym katalogu ? Jesli tak, to trzeba zaladowac modul mod_autoindex.
W katalogu jest plik index.html
Nie wiem co się popieprzyło, ale wejście przez www do jakiegokolwiek katalogu generuje komunikat
Forbidden
You don't have permission to access /pdf/ on this server.
i to bez względu na to czy w katalogu jest plik htaccess czy też go nie ma
al tam amsz jeszczetego .htaccess'a
to niczego nie dowodzi, sprawdź każdy inny katalog - jest to samo :(