Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
A czy jak napisze ze Jestem z Lodzi to bedzie dobrze?? wkoncu tez sie kojarzy z Woda :P
O czym ten temat ma w ogóle być? Tech miał wszystko wytłumaczyć ale nic nie widzę. Można już go chyba odkleić (odprzykleić).
A wiec... Bodzio mial byc na Helu, w planach byl mini-zlot :) dlatego pytalem kto z pomorskiego, bo w miare blisko do Helu.
No szkoda, ale mam juz male pojecie w sprawach oragnizacyjnych, nawet nie wiecie ile to trzeba sie nakombinowac aby zalatwic knajpe, noclegi i taniego browara.
Jak dlugo tu jestem na tym forum tak jakos nigdy sie tutaj nie wiedziec czemu niedopisalem.
Mieszkam w promilu 10km od Lęborka i 35 od Wejherowa. Czy jest jakis user z tego forum do ktorego mam przyslowiowy 'rzut beretem'? :)
Pozdrawiam
Ja mieszkam w Gdyni, ale w L-ku mam teściów xD
No to super, juz myslalem ze jestem jakims rodzynkiem [ i chyba jestem, oprocz jednego ktory szlifuje Ubuntu, wszyscy pozostali qmple siedza na windowsie - tragedia ]
gdańsk, sopot, gdynia = mój rewir :P