Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Witam, chciałem sie pochwalić, że udało mi sie zakończyć edukacje ze tytułem pana magistra inżyniera informatyki :) Było to 29 czerwca, pisze dopiero teraz bo miałem przeprowadzke i dopiero założyli mi neta w domq :) Najważniejszym plusem jest to że mogę wiecej czasu poświęcac forum Dug'a :-)
Gratulacje ;) Mi do konca zostal jeszcze semestr, ale to szybko leci wiec juz prawie prawie ;) Jeszcze raz gratulacje i powodzenia juz jako nie-studencik ;)
Gratulacje :) A można wiedzieć temat pracy jaką broniłeś ?
Już jako nie studencik pracuje na pelnym etacie sobie od miesiaca jako serwisant sieci komputerowych, mimo że jestem po specjalnosci Techniki Multimedialne i Metody Sztucznej Inteligencji :) Musze zrobic jeszcze prawo jazdy tzn w srode mam egzamin, trzymac kciuki ;)
Temat pracy mgr to: Identyfikacja ludzi na podstawie linii papilarnych :)
yhh a ja dopiero w pazdzierniku zaczynam studia.. oby byly tak superowe jak ludzie mowia :)))
oczywiscie Gratuluje :)
Oczywiście że jest superowo, to są podobno najlepsze lata na zabawę :) Ja mieszkałem 3,5 roku w akademiku, reszte czasu wynajmowałem mieszkanko (chyba troche wtedy spowazniałem ;)). Kazdemu polecam akademik, tam najlepiej się da odczuć klimat studiów :)
no to i ja gratuluję :)
mi jeszcze 2 lata zostały :|
ale to zleci mam nadzieje szybko...
aaa co do akademika to racja, trzeba pomieszkać aby zrozumieć klimat... no i... i jak na swoim przykładzie powiem takiego netu jak ja mam w ciagu roku za taką kase nie wiem czy na jakiejś stancji bym miał (100Mbit/s w symetryku tyle tylko że miałem limit 1,5GB na dobe... ale to mi nie przeszkadzało.. ;) )
Maverick gratulacje :D
Ja kończe za rok informatyke ekonomiczną a później ide na metalurgie na Politechnike Śląską :D
Gratuluję, przede wszystkim wytrwałości =)
U mnie lenistwo zwyciężyło już po 1. semestrze...i teraz zaczynam naukę w studium inf.
Może kiedyś też się zmobilizuję do studiów ;)
pzdr.
Gratuluje :D Tesknisz juz za studiowaniem? Ja obiecuje sobie, ze bede staral sie uczyc jak najdluzej jak zaczynam jakas robote. Chyba mam wstret do zarabiania pieniedzy hehe.
Gratuluję, przede wszystkim wytrwałości =)
U mnie lenistwo zwyciężyło już po 1. semestrze...i teraz zaczynam naukę w studium inf.
Może kiedyś też się zmobilizuję do studiów ;)
pzdr.
He spierdzielaj z tamtąd puki czas ja podobno po czymś takim mogę się mianować tytułem technika informatyka o specjalności grafika i multimedia komputerowe... Całym tym papierem można se tylko tyłek podetrzeć nawet nie odebrałem jeszcze świadectwa(za dużo kasy bym musiał dopłacić aby je odebrać).
maverick44 również gratuluje