Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Witam
Ktos moze mi polecic jakas gre przez przegladarke? (najlepiej w realiach WW2)
Ew jakas normalna na cd ktora zadziala na moim sprzecie:) (Intel Centrino 1.4 512ddr + Ati radeon mobility 9000 32mb bez akceleracji bo sterowniki ktore obsluguja moja grafe nie dzialaja z xorg >=7.2 :(( )
Z gory dzieki i pozdrawiam :)
nalogowiec z ciebie....
realia ww2 to to nie są ale ogame swego czasu mocno mnie wciągła
nalogowiec z ciebie....
dlaczego tak twierdzisz?
Rumi: ogame mi sie nie podoba:)
kodzik: sory jak cie urazilem, tez mam swoje nalogi: np jak nie mam co robic lece sprawdzic dug'a basza, gmaila, google groups etc.
Kodzik może:
www.x-wars.pl
Dużo bardziej rozbudowane niż ogame. A jak chcesz być gangsterem to polecam: www.thecrims.com
Jeszcze znam samochodówke (realia nfs:u):
www.streetofrace.com
kodzik: sory jak cie urazilem, tez mam swoje nalogi: np jak nie mam co robic lece sprawdzic dug'a basza, gmaila, google groups etc.
ja tez tak mam ze forum bash itp ale od czasu do czasu zagram sobie (lecz przez ta akceleracje nie moge zbytnio:| lubie ET a nie moge :( )
dr4ke: sprawdze:)
dr4ke x2: nie spodobaly sie:| a moze cos jak Age of Empires? budowanie, handlowanie i ew atakowanie?:)
plemiona.pl - masz wioske i walczysz :))