Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
A tak jest ładniej?
http://www.adam05.one.pl/smiecie/a7.jpg
zobacz jakie wszystko jest czytelne :]
A co tam jest pod tą spiralką napisane?
net.pl
mnie natomiast bardziej interesuję treść niż forma. Co za różnica jakie jest logo? Równie dobrze mogło by nie być. A jak jestem w pracy to już w ogóle mam to w dupie, bo korzystam z linksa :D
Ja popierać... Co prawda może na pierwszy rzut oka ładne kolorki sprawiają miłe wrażenie i przyciągają wzrok na jakąś chwilę, ale zbyt wiele kontrastów na dłuższą metę męczy wzrok... Kolorki Duga puki co są stonowane i tak moim zdaniem powinno pozostać, jedyne co bym poprawił to kolory linków.
Co do ks-e bije ta ich grafika po oczach trochę, więc za przykład dobrego desingu forum bym tego nie podawał.
Wiem ze kolory linkow sa nie halo
Zmienilam kolory linkow i sa bardziej widoczne
a co do tego napisu [Administrator] to raczej nie da sie to w szybki sposub zmienic bo jest to kolor jenego z obramowan tabel.....
adam05, gimmie wallpaper :D; niezły przykład ;)
BiExi, można ręcznie wyedytowac plik skórki odpowiedzialny za stronę główną, proste, siłowe, a i skuteczne :)
owca, no ks-ekspert można było nie podawać jako przykład, co z tego że jest "czytelniejsze" skoro większość użytkowników to banda matołów :/ Trzeba znaleźć kompromis pomiędzy dobrym wyglądem a zawartością intelektualną (tak powiedział kumpel o szukaniu dziewczyny :P).
adam05, gimmie wallpaper
gimmie = give me?
http://www.adam05.one.pl/tapety/angel.jpeg
Wiem ze kolory linkow sa nie halo
Zmienilam kolory linkow i sa bardziej widoczne
a co do tego napisu [Administrator] to raczej nie da sie to w szybki sposub zmienic bo jest to kolor jenego z obramowan tabel.....
Wreszcie istnieje jedno porządne Polskie forum o Debianie :D
owca, no ks-ekspert można było nie podawać jako przykład, co z tego że jest "czytelniejsze" skoro większość użytkowników to banda matołów :/ Trzeba znaleźć kompromis pomiędzy dobrym wyglądem a zawartością intelektualną (tak powiedział kumpel o szukaniu dziewczyny :P).
Zawartość już mamy. Pozostaje tylko wygląd. Kolory już są lepsze.
Wreszcie istnieje jedno porządne Polskie forum o Debianie :D
DUG zawsze był porządnym debianowym forum ;)
ja też - zbyt duże kontrasty są do dupy. ale zielone tło byłoby odpowiednie - to teraz jest jakieś takie zimne ;)
Nie wiem jak Wy ale ja np nielubie stron z bialym tlem i czarnymi literami jak idzie czytac wiecej tekstu na takiej stronie to sie oczy mecza przynajmniej ja tak mam.....
amen i enter