Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
heh ta pani z fajką zapomniała się ogolić :P
heh ta pani z fajką zapomniała się ogolić :P
może nie zapomniała, tylko już od rana jej odrosły :P
Lorenzo - szczyt chamstwa!!!!!!!!!!!!!
faktem jest że chamstwo, ale słyszałem gorsze - więc raczej nie szczyt :P
Teraz to nam się temat dopiero rozmył: Przeszliśmy od "jak przekonać kobietę do linuksa" poprzez "na czym pracują czyje kobiety" i "jak rozwalić windowsa" oraz "jak wyświetlić logi firewalla" jak również "kto kogo kocha" potem "czy kobiety są potrzebne" dalej "kto z forum ma panienkę a kto jest gejem" aż do "skutków intensywnego korzystania z windowsa przez kobiety" włącznie z "przykładami ślicznotek (i ich wadami) i wymaganiami odnośnie dziur"
Teraz to nam się temat dopiero rozmył: Przeszliśmy od "jak przekonać kobietę do linuksa" poprzez "na czym pracują czyje kobiety" i "jak rozwalić windowsa" oraz "jak wyświetlić logi firewalla
Nie róbcie wstydu chłopcy !
Skupcie się na Linuxie, a tych parę nieprzyzwoitych postów usuńcie !
Na temat logów firewala to nikt jakoś nie umiał odpowiedzieć !
Nie róbcie sobie wstydu i Forum !
Zgadzam się z tobą morys - nie wolno tak mówić o innych ludziach - aż wstyd mi za was. A takie wypowiedzi że jak będzia brzydka to od tyłu itd. postawcie się po stronie osoby opisywanej i was by ktoś grzmocił od tyłu ...............................
Jakby każdy człowiek był odbiciem lustrzanym drugiego człowieka to chyba nie było by za dobrze. Jak nie wierzycie to sami zobaczcie co się dzieje jak dwóch bliźniaków rządzi krajem
ps. poza tym należało by wywalić te wypowiedzi z forum włącznie z moją.
Lorenzo - szczyt chamstwa!!!!!!!!!!!!!
Czasem człowiek wypije i chlapnie coś co przekroczy granice za którym żart przestaje być śmieszny ;(
Przepraszam przesadziłem.
Takkkk - my piweczko w ryj a ono nas o ziemie. Człowiek nie jednego żałuje co po pijaku zrobił (niektórych rzeczy nie) :) :) ;)
Dlatego nie pije :)
Teraz to nam się temat dopiero rozmył: Przeszliśmy od "jak przekonać kobietę do linuksa" poprzez "na czym pracują czyje kobiety" i "jak rozwalić windowsa" oraz "jak wyświetlić logi firewalla" jak również "kto kogo kocha" potem "czy kobiety są potrzebne" dalej "kto z forum ma panienkę a kto jest gejem" aż do "skutków intensywnego korzystania z windowsa przez kobiety" włącznie z "przykładami ślicznotek (i ich wadami) i wymaganiami odnośnie dziur"
Ja bym powiedział, że wątek rozwija się dynamicznie ;)
Moim zdaniem, kobieta to też człowiek, więc skąd taka pogłoska, że białogłowy Linuxa nie uzywają :> Może używają a my jeszcze o tym nie wiemy :> i możemy się wogóle nie dowiedzieć ;)
Ot, taka moja mała dygresja.
P.S. Moja obecna Białogłowa o linuxie nigdy nie słyszała ;) ale teraz już wie, że jest :D
żeby nie robić offtopu od offtopu... moja ukochana miała dziś bombę po jednej butelce karmi 0.5%.
OL (skrót od LOL).
U mnie w domu nie bedzie komputera i po problemie :-P Jak moja luba bedzie chciala Shit'a to do roboty albo kolezanek. A w domu to beda wazniejsze sprawy ;-)
Dlatego nie pije :)
Nei pijesz nei zyjesz ;p
ok rozmyłem normalnei pprosił bym o klapsa ale za dużo tu panów :/
Rumi, robisz tyle litreówek że chyba zainstaluję ci ispella.
morzezsz mi nawet zainstalować super mario brosa ... baby mi cza
co do iterówek to mi tu ten firefox seria 2 wyswietla be literówki ale huj nei będzie mi tu jakaś przegladarka mówiła co mam robić ;p
ol. masz 4*4*10*10 postów :D
Rumi: jush nie ;p