Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Strony: ◀ 1 … 11 12 13 14 15 … 33 ▶
Wątek Zamknięty
xanax, miałeś dać znać czy kasa wpłynęła ;[ Ale dobra skoro widzę siebie na liście to znaczy że jest :]
Co do techniki to z opisów jakie tutaj były i ze zdjęć wnioskuję że jest to flock.
Zapomniałem wysłać info czy kasa wpłyneła :P sorki
Co do chętnych na koszulki to narazie niestety niema takiej możliwości, ale :) negocjuje jakiś sposób zamawiania już nie przezemnie ale bezpośrednio do wykonawcy i wtedy wszyscy byliby zadowoleni.
xanax, jak przyjdą koszulki to wybaczę, a na razie to nie masz co na to liczyć ;)
A tak poza tematem to czy w tej firmie gdzie były koszulki robione można składać zamówienia na kilka egzemplarzy, albo czy mają jakąś stronę wraz z ofertą?
Oni nie robią koszulek detalicznie, tylko w dużych ilościach dla firm.
Koszulki dostałem z opóźnieniem bo dopiero dziśaj rano, ale postaram się wysłać je jeszcze dziś, najdalej jutro.
Update:
Koszulki poszły uff ;) teraz tylko zgłaszać się jak już będą dochodzić.
Ja tez już mam swoje, xanax great job. Masz u mnie piwo jak tylko będzie ten zlot w końcu no i Twój znajomy też ;)
add:
Co do techniki bo część pytała, stwierdzam teraz namacalnie że jest to flock :]
xanax, jak przyjdą koszulki to wybaczę, a na razie to nie masz co na to liczyć ;)
A tak poza tematem to czy w tej firmie gdzie były koszulki robione można składać zamówienia na kilka egzemplarzy, albo czy mają jakąś stronę wraz z ofertą?
To co z tym rozgrzeszeniem :>
Update:
Koszulki poszły uff ;) teraz tylko zgłaszać się jak już będą dochodzić.
Do mnie tez ?
Siedze teraz w robocie do 20 dzien w dzien wiec nei mam nawet kiedy odebrac ;) Jak cos to w sobote i dam znac ;]
yo
xanax, w ramach pokuty dostaniesz drugie piwo ;)
Ha ! Jestem kolejnym zadowolonym użytkownikiem koszulek ;) Po ciężkich trudach doszły do mnie. Dzięki xanax. Teraz je potestujemy jak będą się zachowywać w środowisku naturalnym ;)
daj znać ile panienek wyrwałeś na koszulki ;)
xanax daj znać kiedy wysłaleś i jaką przesyłką (piorytet / zwykły) bo mieszkam w akademiku i coś czuje że musze sie na poczte przejść osobiście bo listonoasz z avizo znów nie trafi tutaj :|
kurna... żebym sie przed wyprowadzeniem z tąd wyrobił odebrać...
xanax daj znać kiedy wysłaleś i jaką przesyłką (piorytet / zwykły) bo mieszkam w akademiku i coś czuje że musze sie na poczte przejść osobiście bo listonoasz z avizo znów nie trafi tutaj :|
kurna... żebym sie przed wyprowadzeniem z tąd wyrobił odebrać...
Wysłałem wszystkim w jednym dniu 18 bodajrze poleconym, mam nadzieje że dojdzie na czas.
Wszystko doszlo.
wielkie dzieki - koszulki sa super.
jakby jeszcze po wakacjach była podobna akcja to też się piszę :)
i ja, ja, ja też ;)
http://dug.net.pl/~rumi/koszulka_kamikaze.jpg
Łokey to ja też chce taką Ale rozmiar XXL
CZY dla Rycha bydzie cuś jeszcze czy ńi huhu
Łokey to ja też chce taką Ale rozmiar XXL
ale misiek ;P
owca, przeca pisałem że jest to FLOCK :P A nie mechate cos :D
http://dug.net.pl/~rumi/koszulka_kamikaze.jpg
kiedy mogę rozmiar XXL zamówić bo kurna sakremecko mi straśńie zalezy
kiedy mogę rozmiar XXL zamówić bo kurna sakremecko mi straśńie zalezy
Do końca maja będe jeszcze odpowiadał na meile w sprawie koszulek więc bez paniki. Później już nie bo na wakacje strace kontakt z kolegą który je robi.
Zdaje się że dopiero po wakacjach. Model przedstawiony na rysunku chyba nie jest dostępny.
edit:
Doświadczony debianowiec. Śmiech...
Wątek Zamknięty
Strony: ◀ 1 … 11 12 13 14 15 … 33 ▶