Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Strony: ◀ 1 … 10 11 12 13 14 … 33 ▶
Wątek Zamknięty
Ciesze się, że się Cieszycie :)
A co prania ja już swoją prałem jakieś 3 razy i nadal jest cudowna.
Kiedy jakas nastepna wysyleczka ? ;-D
mmm... też był wziął ze dwie ;)
I ja dzisiaj dostałem koszulki :) solidna robota, dzięki xanax, jak będą wybory forumowicza roku masz mój głos :)
a do mnie jeszcze nie dotarła... cholerny długi weekend :|
Nie taki cholerny, ja już mam, dziś dostałem. Skoro u mnie poczta działa to może i Tobie sie dziś uda. Koszulka jest super, nadruki fajnie wyszły i nie wyglądają na takie co zejdą po praniu. Dzięki xanax ;]
Skoro u mnie poczta działa to może i Tobie sie dziś uda.
u mnie też działa, dostałem listy do matki i siostry, o taaaaaaaak się cieszę
azhag, zabarykaduj się w najbliższym oddziale poczty i przedstaw żądanie dostarczenia natychmiastowego koszulki ;]
Ja rowniez dolaczam do grona szczesliwych posiadaczy dugowych koszulek :-) Wielkie dzieki dla xanax'a! Podziwiam tego czlowieka, ze jakos to ogarnal.
Kurcze a tu okazało się że moja wina :) w ff ustawiłem sobie żeby przeglądarka niepokazywała żadnych info o sobie no i mnie mbank wywalał z błędem że niby u nich coś nietak :P dramat. Sprawdziłem pod windą i się okazał że chodzi to zacząłem szukać co jest nie tak :)
doszły koszulki :)
super wyszły, dzięki xanax
Jak dla mnie, koszulki pierwsza klasa ;)
Big Thx.
pzdr.
Zostaly moze jakies koszulki:) Ktos sie rozmyslil? chetnie bym sprawil sobie takowa:)
mam jeszcze takie pytanie, na wypadek jakbym zamierzał sobie kiedyś jakąś jeszcze zrobić:
jaką techniką są wykonane te nadruki?
właśnie się zastanawiam czy nie zrobić se zwykłej prasowanki na koszulce z marketu ;) moge prosić o wersję drukowalną tych logosów w formacie A4? to moze być pdf, obrazek, cokolwiek - byle nie corel, photoshop i inne wynalazki dla graficznych kozaków :P
właśnie się zastanawiam czy nie zrobić se zwykłej prasowanki na koszulce z marketu ;) moge prosić o wersję drukowalną tych logosów w formacie A4? to moze być pdf, obrazek, cokolwiek - byle nie corel, photoshop i inne wynalazki dla graficznych kozaków :P
też chciałbym sam sobie zrobić dugową koszulkę
i już wcześniej prosiłem o logosy - tak więc korzystając z okazji i podczepiając się pod rycha ponawiam moją prośbę o udostępnienie :)
pozdrowienia
miłosz
też chciałbym sam sobie zrobić dugową koszulkę
i już wcześniej prosiłem o logosy - tak więc korzystając z okazji i podczepiając się pod rycha ponawiam moją prośbę o udostępnienie :)
pozdrowienia
miłosz
To ja jestem 3 w kolejności. :)
To ja was zmartwie bo niemam czegoś takiego :) ja dałem tylko to co jest na forum koleś sobie sam zrobił projekty w corelu do tego więc nistety.
A co do typu sitodruk :) niewiem zapytam tylko żeby mi z głowy niewyleciało. :)
Joozek
Az nie moge sie doczekac ;]
Witam, dawno mnie nie było na forum, ale podgoniłem temat i też chciałbym ;-)
Wątek Zamknięty
Strony: ◀ 1 … 10 11 12 13 14 … 33 ▶