Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Witam!
Czy ktoś może kojarzy tytuł utworu baaardzo popularnego u nas i w anglii, który grany był bardzo często w okresie wakacyjnym prawdopodobnie 1999 roku.
Utwór ten pojawił się w filmie którego tytuły nie pamiętam (tak jak tytułu utworu).... troche to zamotane ale może jednak ktoś coś wie :-)
Eiffel 65 - Blue
:DDDDDDDDDDDDDDDDDD
im blu dara dira da dam dam dam diri dam dara duma da dam :P
A może pamiętasz jakieś słowa, refren, kto to śpiewał, jaki gatunek muzyki, ewentualnie o czym ten film był... takie info znacznie by pomogło.
ten kawałek nazywa się $_
replay, raczej żadnej sensownej odpowiedzi nie uzyskasz :) kiedy to było... :D
Witam!
Czy ktoś może kojarzy tytuł utworu baaardzo popularnego u nas i w anglii, który grany był bardzo często w okresie wakacyjnym prawdopodobnie 1999 roku.
Utwór ten pojawił się w filmie którego tytuły nie pamiętam (tak jak tytułu utworu).... troche to zamotane ale może jednak ktoś coś wie :-)
a ja wiem ;P
znalazłem:
http://www.musicoutfitters.com/topsongs/1999.htm
pozdrawiam
miłosz
pewnie chodzi tobie o jakies kawalki westbama bo byly popularne przez parade w tamtych latach
dr motte and westbam - sunshine
westabm - wone love 2000
nie wiem strzelam
a jak chodzi o film to moze trainspotting (angielski film) a cpunach? :) ale tytul zapomnialem i nie jestem na swoim kompie ;/