Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Strony: ◀ 1 … 8 9 10 11 12 … 33 ▶
Wątek Zamknięty
a ja siedzę sobie przy kompie, czytam zaległe maile i posty na DUGu, piję zimne piwko i to wszystko w koszulce, którą właśnie odebrałem :D
...
ustawił byś jakiego samowyzwalacza i sie pochwalił
żebym miał aparat, to byś nie musiał mnie o to prosić, bo już by to było opublikowane :)
A szczypior88 jak CI się podoba koszulka ??
bardzo :D cały dzień dziś w niej paradowałem :) najlepszy tekst był mojej narzeczonej: "tylko żeby Cie Windosowscy nie pobili ;)" :D a na poważnie - widać, że solidna jakość nadruku. w podobnej technice (na moje laickie oko) została wykonana moja koszulka absolwenta LO i po dwóch latach wygląda praktycznie jak nowa :)
EDIT:
tak wygląda mniej-więcej:
Hmmm, z racji nieobecności widzę że....
chyba się trochę spóźnię z zamówieniem, ale skoro do końca maja :D
ja sobie sam stworzyłęm debianową koszulkę korzystając z tego logo:
a wygląda to tak:
z tyłu jest spiralka z podpisem debian
a teraz mam pytanko
ponieważ jestem w UK, a chciałbym też koszulkę gangową to czy mogę sam ją sobie zrobić?
w sensie iż czy nie będzie nikomu przeszkadzało wykorzystanie przeze mnie logo duga, które macie na koszulkach?
jeżeli będzie taka możliwość, to prosiłbym o udostępnienie w jakiś sposób tego logo, cobym mógł sobie zarzucić go na tiszerta :)
pozdrawiam
miłosz
Doszła już ode mnie dopłata? Sorry że tak późno ale nie chciało mi się na pocztę iść więc musiałem przez kumpla wpłacić. Kiedy mogę spodziewać się odbioru koszulek? Powiedz tylko że nie za 2 tygodnie od czasu kiedy ci ostatni odbiorą koszulki.
Lacer, fajny projekt, taki... beer-stajlowy :D ;)
Następne koszulki poszły do zrobienia: Krootki, Immortal, Azhag.
Czekam jeszcze na dopłate od: Owcy i ba10.
Nowe zamówienia narazie nie dostaną numeru konta z uwagi na fakt że i tak niedostaną koszulek w najbliższym czasie to jedna sprawa. Druga to problem z dostępnością koszulek. Jak tylko aktualne koszulki do mnie już trafią będe odpowiadał na kolejne meile.
To moja dopłata jeszcze nie doszła? Z tego wynika że już tak:
http://img147.imageshack.us/img147/6461/screenjk0.png
[...]ale przecież nie może w pracy robic koszulek tylko dla siebie (dla nas).
dziwna ta Jego praca jakaś :P
ale dobra, do rzeczy...
dla formalności (bo nawet m@ila skleciłem :P i tylko wyslać wystarczy) czy kolor tej:
http://dug.net.pl/~rumi/przud_1.jpg
może być tylko biały i czarny czy wchodzi w grę też ten kolor co na tym obrazku jest koszulka??
http://dug.net.pl/~rumi/koszulka-szara.jpg
xanax: Sorry nie byłem obecny ostanio ;) jutro dopłata pójdzie.
Pozdrowienia :)
Następne koszulki poszły do zrobienia: .
Ode mnie kasa poszla jakis czas temu. Pozdrawiam
Jak długo (max) powinna iść przesyłka?
pzdr.
To jakies koszulki były?? qwa ale przegapiłem ;)
Jak długo (max) powinna iść przesyłka?
pzdr.
Pare dni :) trzebaby zapytać Szczypiora ile do niego szło. Ja jeszcze pogadam z samym wykonawcą czy niedałoby sie jakoś zrobić żeby dugowcy mogli sobie u niego na stałe zamawiać koszulki :)
W planach jest wysyłka w weekend dla: Kamikaze, Ruun, Mis5tic, Raixer, Zimzun, Krootki, Azhaag i Immortal.
Nadal czekam na dopłate od ba10 :)
trzebaby zapytać Szczypiora ile do niego szło.
policzcie sobie, bo nie pamiętam :P jak tylko dostałem koszulkę napisałem w tym wątku :)
hmm... 18. maja wysłane..24. maja odebrane.. trochę czasu...ale warto czekać :D
Może nawet dzisiaj dostanę..
pzdr.
tylko weź pod uwagę że 18. maja to był piątek, a przez weekend poczta ma nas w nosie :P
Raczej na początku przyszłego tygodnia
Ble..przeczytałem wcześniej, że koszulki zostały wysłane...zamiast "poszły do produkcji" xD
LOL && ROTFL
Korzystając z okazji...big thx for xanax za ten projekt =)
pzdr.
Poszło pocztą , tylko że posłałem 4.60 bo mi się pomerdało, a skasowałem maila dotyczącego dopłaty, więc kasa w drodze do Ciebie i jeszcze na jakieś piwko starczy ;)
Wątek Zamknięty
Strony: ◀ 1 … 8 9 10 11 12 … 33 ▶