Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Strony: ◀ 1 … 7 8 9 10 11 … 33 ▶
Wątek Zamknięty
trzy koszulki to z pół kilo jest a nie 50g. w takim razie cena wysyłki wzrośnie.
Przesyłka listowa priorytet:
do 50g - 2,10zł
ponad 50g do 100g - 2,30zł
ponad 100g do 350g - 2,60zł
ponad 350g do 500g - 3,00zł
ponad 500g do 1000g - 5,80zł
ponad 1000g do 2000g - 7,30zł
Do tego należy sobie doliczyć koszty koperty
No szczerze to ja do takich rzeczy niemam głowy. Będąc po stronie bezpieczniejszej zrobimy tak za perwszą koszulke 4zł(przesyłka) za każdą następną 2zł i napewno na wysyłke starczy.
Owca podałeś ceny na zwykłe listy a nie polecone. W poleconym jest za zwykły 3,55 + koperta to 4zł.
ale jak akurat Twoja zaginie, bo się listonoszowi spodoba/zaginie to do kogo będziesz mieć pretensje? czyba raczej do Xanaxa? doskonale go rozumiem i też jestem za tym, by wysyłać poleconym a nie zwykłym
UWAGA !! UWAGA !!
Wczoraj padł mi dysk twardy, a razem z nim zgłoszenia które wysłaliście do mnie. Jak pech to pech. Dysk 160Gb Sata zaczął poprostu piszczeć dość głośno. Po restarcie bios go niewidzi i po jakimś czasie znowu zaczyna piszczeń. Gwarnacja na niego kończy sie jakoś w październiku to go oddałem. Przykro mi, że znowu są jakieś problemy.
Aktualnie mam tylko zgłoszenie od Raxier'a wysłał je dziś w nocy.
Narazie akcja trwa. Nieprzejmujcie sie tym wtorkiem, jak kotoś wpłaci później będzie miał koszulke tylko poprostu później. Wykonawce widze co 2 tygodnie na zjazdach na studiach + do tego dochodzi czas, czyli czy i ile koszulek uda mu się zrobić na dany zjazd.
PS: Dla tych nie w temacie przeczyajcie 13 strone wątku, a konkretnie posta z cennikiem.
To znaczy, ze nadal mozna Ci podsylac zamowienia na maila? Czy juz raczej ten etap jest definitywnie zamkniety? Zawsze znajda sie jacys spoznialscy ;-)
ja się też pisałem, nawet na PW i to po awarii dysku, więc pamiętaj ;)
Napisałem pytanie o rozmiar jak dostane odpowiedź odrazu umieszcze.
zamowienie poszlo.
z gory dziekuje.
Dostałem pierwszą koszulke. Szczęśliwym który pierwszy przelał pieniądze jest Szczypior. Niestety reszta koszulek zostanie mi mam nadzieje oddana za dwa tygodnie, wiec cierpliwości. Co do odpowiedzi na wymiar nadruku cytuje "mniej więcej tak jak na rysunku" czyli w wielki uproszczeniu tak żeby wyglądało dobrze i było jak najwiękrze (albo większe) (któreś napewno :P). No to tyle ludki które niedostały odemnie numeru konta dostaną go jutro.
ok po ostatniej wysyłce wiem jak się ma sprawa ich kosztów. Niestety jest to ciut więcej niż przewidziałem. Jedna koszulka mieści się do jednej koperty więc przeysłka każdej koszulki kosztuje tylesamo. Do tego wysyłka pojedyńczej koszulki kosztuje 3,90 + 0,40 kopera co w sumie daje 4,3.
Proponuje tak Ci którzy już zamówili jedną (tylko jedną koszulke) nie robią nic. A prosiłbym natomiast tych którzy zamówili 2 lub więcej o dopłate. Wyśle jeszcze meile do wszystkich zainteresowanych. A nowym osobą będe już podawał nową cene.
Graffi co do wielkości niemam dokładnych informacji bo dopeiro w tym tygodniu projekt tego rysunku zostanie wykonany w corelu i dopiero wtedy będzie wiadomo dokładnie.
Wyśle jeszcze meile do wszystkich zainteresowanych. A nowym osobą będe już podawał nową cene.
A wiec czekam bo pisalem do kolegi 16 maja i nie dostalem odpowiedzi.
Wyśle jeszcze meile do wszystkich zainteresowanych. A nowym osobą będe już podawał nową cene.
A wiec czekam bo pisalem do kolegi 16 maja i nie dostalem odpowiedzi.
Przepraszam ale czekałem jak zareaguje sam wykonawca na liczbe koszulek.
Przy 8 osobach miałem już 14 sztuk więc troche tego jest. Za dwa tygodnie powinno być zrobione około 10-14. Do tego dochodzą 4 albo 5 osób które też chcą po 2 i jeszcze nie wysłałem im numeru konta co własnie teraz czynię. Koszulki są robione po kosztach czyli tak jakby on robił je dla siebie, ale przecież nie może w pracy robic koszulek tylko dla siebie (dla nas).
Wątek Zamknięty
Strony: ◀ 1 … 7 8 9 10 11 … 33 ▶