Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
"Miski" pisać kto jest z województwa pomorskiego (proszę podać miasto).
Jak tylko ustalę kilka szczegółów z "naczelnymi miskami" :) to napisze co i jak ;)
Narazie wpisywać sie i o szczegóły nie pytać
Edit:
Rychu przyklej ten temat na jakiś czas.
Dzięki
się robi ;) (rychu)
Nie wiem czy mnie to też się tyczy, ale aktualnie studiuję na Politechnice Gdańskiej. I (chwilowo, póki mnie nie wywalą ;)) w Gdańsku w DS'ie.
Jeżeli będziesz w lipcu lub sierpniu (dokładny termin jeszcze nie znany) w Gdańsku to tak :)
a tak na marginesie to mi do łba przyszło, żeby machnąć taką mapę polszczy i robić na niej kropki, gdzie dugowcy żyją ;) co na kształt tej mapy z deweloperami debiana, co ją BiExi wkleiła niedawno
Ja w na cztery dni w Bieszczady wybywam, jak się uda. Jeszcze nigdy tam nie byłem, hehe.
Jako dziecko mieszkałem w biszczadach - ojciec budował zakłady drzewne w Rzepedzi. Niedaleko od Rzepedzi są jeziorka Duszatyńskie - cudo, polecam
Starogard Gd. Zawsze. ;->
ja pochodzę z (zachodnio)pomorskiego ;) ale aktualnie mieszkam w Poznaniu. pomysł z mapką jak najbardziej popieram :)
nie mydlić mi tu mapami :) tylko pisać kto z pomorskiego
Jako dziecko mieszkałem w biszczadach - ojciec budował zakłady drzewne w Rzepedzi. Niedaleko od Rzepedzi są jeziorka Duszatyńskie - cudo, polecam
Brzmi interesująco. Byle było w miarę dziko. :)
ty Ryszard a ty w końcu jesteś z Helu czy z Hellu? ;)
Ja w zasadzie w kazdej chwili moge byc w Gdynii, chociaz ostatnio rzadziej tam zagladam (studia i praca). Ale bywalo i tak, ze srednio kwartal w roku tam siedzialem. Fajne knajpy tam sa i mozna szant posluchac ;-)
A tak swoja droga to Wawa tez jest zeglarskim miastem. Jest taki fajny klub, ktory nazywa sie Gniazdo Piratow i w ktorym codziennie cala sala spiewa razem z kapela. I to jest jedna z najlepszych knajp w Wawie. Jak pierwszy raz uslyszalem o szantach w stolicy to myslalem, ze ktos sobie jaja robi :-)
W wawie jest sporo zeglarskich kapel nad Wisla :)
A to ze moje dziewczyna pochodzi z pomorskiego sie liczy? :P
Bodzio dostaniesz po uszach !!! miales dac cynka kiedy
właśnie Bodzio, bo ja zara wybywam
wiem że miałem dać znać - kurcze wybaczcie. Tak się parszywie poskłądało że nie wiem czy w ogóle przyjadę.
Jak wcześniej pisałem mam kuzynkę w Pruszczu i ciotkę koło Kartuz w Somoninie - i już dostałęm od nich opieprz. No trudno, bywa.
To ja tu mam 50-siatke gasiora i juz odparownik strzela, lokal zarezerwowany, i co ? i nie tlumacz mi sie rodzina, bo teraz to i rodzine masz na Helu :)