Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Jest mi to przykro mówić ale stało śię odchodze z forum i całego Debiana,mam już go dość. CZeść chłopaki
w moją sprzedaż DUG'a nie uwierzyli, to i w Twoje odejście nie uwierzą.
A mogliby przynajmniej poudawać :)
w moją sprzedaż DUG'a nie uwierzyli, to i w Twoje odejście nie uwierzą.
A mogliby przynajmniej poudawać :)
Bodziu po prostu wymyśliłeś rzecz nie możliwą do zrealizowania biorąc pod uwagę cenę tej domeny ( 55 tys. $). Trzeba by mieć bogatych przyjaciół w Rosji albo w USA. A tam chyba nie mamy jedynie to paru w Indiach, jacyś w chinach i jeden ( ten co rozwalił forum ) nie pamiętam z Turcji on był ?.
Mogłeś wpaść na coś bardziej przyziemnego np. że żenisz się z Biexi w przyszłym tygodniu, albo że jesteś kobietą tak jak ja zresztą. ;]
Zawsze można było skorzystać z pomysłu 7thguarda ;]
Bwahahaha, a co wszyscy przejdzioemy teraz na AIX'a lub Amoebe, Athene albo zaangażujemy się w rozwój Quarn OS? :>
A tak sensowniej to moze jakis powod czemu postanawiasz skonczyc z Debianem czy tez moze z calym swiatem linuxa.
Kurcze, to ja jednak zostanę tym chłopcem ....
mamy nadzieję, że nie jest za późno ;]
Ryszard ja też już mam tego dość, tej cholernej stabilności, szybkości i bezpieczeństwa :P Przerzucam sie na coś extremalnego, na coś co w każdej chwili może zawieść i sie zawiesić, na windowsa :P
Eeee tak coś egzotycznego jak windows?
Proponue Mandrive albo Suse.
To jest dopiero wyzwanie.
Nie znamy dnia ani godziny
Pozdrawiam
dzięki za natchnienie, ja też dziś doszedłem do wniosku, że ta szybkość i stabilność debiana jest niezdrowa. Cofam się w rozwoju przez, że nie ma się jak uczyć na problemach. Przechodzę na commodore 64.
co ty chcesz od commodore, przeciez byl szybki i stabilny :P
co ty chcesz od commodore, przeciez byl szybki i stabilny :P
gorzej ze stabilnoscia glowicy magnetononu ;)
http://komputery.idg.pl/news/107893.html jak bede kiedys miał wiecej kasy to se kupie no ale śrubokreta do magnetofonu to i chyba mi juz nie dadza heee
BTW: GNU/Linux to nadal nie najszybsza i stabilna architektura, proponuje pobawic sie GNU/Hurd ( szybkosc, ale stabilnosci jeszcze nie ma dobrej) lub tez GNU/Solaris ( niezly tandem, choc jeszcze niedopracowane do konca).
Ryszard, zobacz sobie pegasosy (dzici amigi :D ), fajny sprzet i niezly system.
http://www.pegasosppc.com/
phi, commodore, luksus wam powiem, z tymi jego 64k ramu to prawie jak dual core, ot co!
cztery dni temu po padzie dysku twardego zacząłem przerabiać stary winmodem, podłączyłem go do linii telefonicznej (nie mam w domu telefonu więc musiałem wleźć na słup), i używając zestawu bateryjek AA (1.5 wolt) zacząłem pisać tę wiadomość! i co? ha! oto dziś ją czytacie :D
wow to zes rychu zaszalal widze :> FreeBSD :P
;)
Gadaj gdzie Twój UA ! :D
Jak już wczesniej mówiłem mam trzy dyski w tym jeden do testów zawsze to jakas zabawa i dobra nauka coś trzeba robić po pracy i waleńiu zimnego piwska jakaś rozrywka od żony i innych problemów komp to dobre rozwiązańie całego zamieszańia i enter