Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Strony: ◀ 1 … 44 45 46 47 48 … 255 ▶
Wątek Zamknięty
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=179613563
hehe aukcja jest już anulowana w Zetce dziś o tym mówili ;)
według ostatniej sytuacji z jeppem na allegro, nie wypłacą się do końca życia.
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=179613563
A coż to takiego było? Niestety już usunęli.
czajnik z gwizdkiem doszedł do 990 mln zł.
Najlepsze, że gdyby aukcja doszła do końca to byłaby prawnie ważna. Niestety gówniarze nie zdają sobie sprawy z konsekwencji finansowych.
w sumie dlaczego ją anulowali? w sumie żyjemy w wolnym kraju i jak ktoś chce sobie taki czajnik kupić za tyle siana to jego problem skąd tyle weźmie...
cały "myk" polegał na tym, że na fotografi w czajniku było odbicie faceta ubranego wyłącznie w aparat ;)
cały "myk" polegał na tym, że na fotografi w czajniku było odbicie faceta ubranego wyłącznie w aparat ;)
tyle hałasu o jedno prącie :P
w sumie żyjemy w wolnym kraju i jak ktoś chce sobie taki czajnik kupić za tyle siana to jego problem skąd tyle weźmie...
nie do końca, skarbówa chętnie by się zainteresowała młodymi ludźmi, którzy mają tyle kasy. podejrzewam że gliniarze również ;)
--
EDIT: zapomniałem dodać, że skarbówka z radością dopilnowałaby uiszczenia podatku VAT od tej transakcji :]
w sumie żyjemy w wolnym kraju i jak ktoś chce sobie taki czajnik kupić za tyle siana to jego problem skąd tyle weźmie...
nie do końca, skarbówa chętnie by się zainteresowała młodymi ludźmi, którzy mają tyle kasy. podejrzewam że gliniarze również ;)
Ostatecznie podatnik zapłaciłby za głupie zabawy. :)
Nawet nie zauważyłem, ze miałem tę stronę otwartą i zapominaną gdzieś na innym pulpicie. :)
IMO. To była bardzo fajna aukcja z jajem, aczkolwiek na swój sposób poważna, i zapewne ktoś zapłaciłby całkiem niemałą kwotę za pomysłowość jaką wykazał się autor. Oczywiście zawsze jakieś głupie aukcyjne wandale (bo inaczej tego nie można nazwać) popsują komuś szyki.
No, nieźle. Samo zdjęcie przypomina mi inne, też z aukcji, gdzie jakiś osobnik stojąc, fotografował leżący zaraz przed nim na podłodze przedmiot, przy okazji uchwycił własne stopy i nie tylko.
Giertych powiedział, że jak nie będzie pieniędzy na podwyżki dla nauczycieli, to się poda do dymisji. Chyba jeszcze nigdy nauczyciele nie czuli się tak rozdarci wewnętrznie....
:) to przypomina mi historie kiedy prewencja rozganiala przy uzyciu gumowych palek i pistoletow na gumowe sruty demonstracje sadomasochistów. Pogloski mowia, ze jescze nigdy obydwie strony nie mialy takiej frajdy! :)
Student zdaje egzamin na wydziale weterynarii. Profesor zwraca się mówiąc
do niego:
- Młody człowieku, jestem bardzo zmęczony, zadam ci tylko jedno pytanie,
jeżeli odpowiesz, to zaliczę ci semestr! Czy u krowy można przeprowadzić
aborcję? Student mysłi ,myśli, ale nie ma zielonego pojęcia... oblał!
Wraca, po drodze wstępuje do pubu i wychyla kilka głebszych. Troskliwy
barman przypatruje się studentowi i pyta:
- Słuchaj, powiedz mi, co cię tak dręczy? Może będę ci mógł w czymś pomóc?
Student na to:
- Jaaakżeeś taaki mąąądryy, too poowiedz mi czy u krowy moożna
przeprowadzić aaborcjee?....
Barman (wycierając szklanice) patrzy na delikwenta i ściszonym,
współczującym głosem odpowiada:
- Ale żeś się kolego wpier***
- Co to jest: żółte, małe i cholernie niebezpieczne?
- Kanarek z hasłem roota.
Mam nadzieje, ze jeszcze nie bylo. A jak bylo to mnie nie linczujcie ;-)
http://www.google.com/tisp/
Mam nadzieje, ze jeszcze nie bylo. A jak bylo to mnie nie linczujcie ;-)
http://www.google.com/tisp/
bylo ale w innym watku
http://forum.dug.net.pl/viewtopic.php?t=7411&start=15
nad linczem jeszcze sie zastanowimy :)
Kobieta miala papuge w domu, która ciagle powtarzala:
- Precz z Kaczynskim! Precz z Kaczynskimi!
Ktos z sasiadów podkablowal i niedlugo do kobity puka policja:
- Dzien dobry, policja. Dostalismy wezwanie, ze pani papuga obraza naszego prezydenta i premiera. Prosze pokazac papuge.
Kobieta przynosi klatke z papuga a ta juz od progu drze sie "Precz z Kaczynskimi!". Policjant upomina kobiete:
- Jesli to sie bedzie powtarzalo to bedziemy musieli uspic papuge a pania wsadzic do wiezienia.
Kobieta po wyjsciu funkcjonariuszy prosi papuge:
- Sluchaj papuzko, nie mów tak wiecej prosze, bo mnie zamkna a ciebie uspia i po co nam to.
Kilka dni spokoju, ale papuga sobie przypomniala i znowu zaczela swoje
- Precz z Kaczynskimi! - na cale gardlo.
Na drugi dzien kobieta dostala wezwanie do sadu na rozprawe - papuga jako dowód rzeczowy. Kobieta poszla wiec do spowiedzi powiedziec ksiedzu co jej lezy na sercu. A ksiadz mówi:
- Sluchaj kobieto - ja mam tez papuge, która mówi i jest podobna. Na czas rozprawy podmienimy papugi i nikt sie nie skapnie.
No i jak uradzili, tak zrobili. Dzien rozprawy, kobiecina z ksiedzem podmienili papugi i babka leci do sadu z koscielna papuga. Sedzia mówi:
- Prosze wniesc klatke z papuga.
Klatka z papuga wniesiona - papuga nic. Nie odzywa sie slowem. Oskarzyciel podpuszcza papuge:
- Czy papuga mówila "Precz z Kaczynskimi!" ?
Papuga nic. Sedzia podpowiada:
- "Precz z Kaczynskim!",
oskarzyciel i oskarzyciel posilkowy tez zachecaja
- "Precz z Kaczynskimi!".
W koncu cala sala skanduje - Precz z Kaczynskimi! Precz z Kaczynskimi!
A papuga zawodzi koscielnym glosem:
- Sluuuuchaaaaj Jeeeezuuuuu jak cie blaagaa luuud.
Przychodzi Pakiet do lekarza a lekarz "uuuuu z takim TTL to pan długo nie pożyje"
Pewien wątek przypomniał mi coś takiego:
Przychodzi informatyk do lekarza:
- Panie doktorze, ostatnio bardzo boli mnie wątroba.
- Tak? Dziwne, u mnie działa.
http://img236.exs.cx/img236/392/jajko3us.jpg - "Smacznego jajka"
Wątek Zamknięty
Strony: ◀ 1 … 44 45 46 47 48 … 255 ▶