Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Znacie jakieś fajne gierki na LANa ?? jak tak to piszcie. Osobiście przepadam za Live for Speed, i wszelkimi FPPsami
A tak przy okazji jest tu ktoś kto ma neta z Esko i grywa w gierki po sieci?? jak tak to też piszcie może sie zmierzymy :) bo jak to sie zwykło mówić im więcej tym weselej 8) .
pozdro
Co do ESKO to moze w przyszlosci by sie postawilo jakis server gier np CS'a ale to jak narazie jest odlegla przyszlosc :]
Od szefa zależy czy od chęci :rolleyes: :?: :?: :?:
kilku userow z sieci pogrywa sovie czasami w jakies gry typu FPP :]
Tak wiem ale ich nie znam i puki co grywam sobie z sąsiadem ŻUKIEM (pozdro Żuku :twisted: )
Jak by byli chętni to z Żuczkiem ;) jesteśmy chętni 8)
Znacie jakieś fajne gierki na LANa ??
Ja gram w:
cs
sc
d1
pozdro
sc
d1
A to co?? bo coś dziś nie kontaktuje :rolleyes:
ja moge cos pograc np twierdza ;]
Razumie że jesteś z Esko ( brat Piotrka jak sie nie myle :lol: ) ta twierdza to strategia??
HELLo ludziska hehehe wita was ŻUKU :) .Szukamy do gry sieciowej tzn.ja wraz z Rumi osob.Tylko odrazu zaznaczam nie zadne strategie najlepiej fpp dla przykladu hm UT czy CS czy cos innego.Wiec plisssssss o odpowiedz !!(oczywiscie tych co maja neta z ESKO)
sc - StarCraft
d1 - Diablo 1
:)
Znacie jakieś fajne gierki na LANa ?? jak tak to piszcie. Osobiście przepadam za Live for Speed, i wszelkimi FPPsami
A tak przy okazji jest tu ktoś kto ma neta z Esko i grywa w gierki po sieci?? jak tak to też piszcie może sie zmierzymy :) bo jak to sie zwykło mówić im więcej tym weselej 8) .
pozdro
O w LIVE for SPEED bym zagral z paroma osobami byloby COOL!!!!!! :D
ALBO w Joint_Operations_Typhoon_Rising !!!!!Tylko tutaj jest mile widziane DUUUZO osob hehehehehe ale gieka wypasik.
Kurcze jestem za stary na granie :D :D :D :D :D
Chyba zartujesz za stary ??!!!Nie chcesz skopac komus tylek np.mi w Live for Speed hehehehehe .Chyba na to nigdy nie jest za pozno?? 8)
Co fakt to fakt strategie że tak to ujme strasznie nas nudzą ale np Far Cry, Battlefild Vietnam o to już coś Call of Duty i gramy :twisted:
pozdro @ll
O CALL of DUTY i Far Cry i Vietnam!! Mniam mniam gdyby bylo wiecej ludu a nie we 2 kurde ale by bylo ZAJEBISCIE !!!!!!
Chyba zartujesz za stary ??!!!Nie chcesz skopac komus tylek np.mi w Live for Speed hehehehehe .Chyba na to nigdy nie jest za pozno?? 8)
Aaaaa tak, z przyjemnością :lol: tylko widzisz wy chcecie grać na LAN-ie, a ja jestem związany przez NEO z naszą najukochańszą Tepsą :oops:
Aaaaa tak, z przyjemnością :lol: tylko widzisz wy chcecie grać na LAN-ie, a ja jestem związany przez NEO z naszą najukochańszą Tepsą :oops:
To co proponujesz :?: :?: nasz transfer to 25kb
Jesteśmy otwarci na propozycje :rolleyes:
ok chetnych do grania w lanie prosze o kontakt ze mna na gg: 1374416... szkoda ze nie mma windowsa tez bym pograla...
Co do serwera gier to po powrocie z urlopu zobacze jaki stos zadan na mnie zeka i jak sie wyrobie z czasem to zaczne myslec nad czyms takim oczywiscie jak wysepie jaks maszyne na server gier... i oczywiscie jak bede miec zgode szefa...
ok chetnych do grania w lanie prosze o kontakt ze mna na gg: 1374416... szkoda ze nie mma windowsa tez bym pograla...
Co do serwera gier to po powrocie z urlopu zobacze jaki stos zadan na mnie zeka i jak sie wyrobie z czasem to zaczne myslec nad czyms takim oczywiscie jak wysepie jaks maszyne na server gier... i oczywiscie jak bede miec zgode szefa...
No i maszyna ruszyła :) oby tylko na szefie zembatka nie poszła ;)
Jesteśmy otwarci na propozycje :rolleyes:
Hmm, nie chce sie chwalić ale mam 512 kb/s
Jesteśmy otwarci na propozycje :rolleyes:Hmm, nie chce sie chwalić ale mam 512 kb/s
To dobrze żeś skromny ;) a nie wiesz w co można na necie pograć jak sie ma 25???? (nie wliczając portalowych i kurnikowych on-line)
Rumi 25 kilo to dobry trasfer ini maja 11 :]
Ja rozumie pytam tylko w co mogłbym zagrać na necie bo sąsiad oszukuje :evil:
Rumi, przemajstruj ten obrazek w podpisie na mniejszy - strasznie dużo miejsca zajmuje. Jak jest dużo postów na stronie to trzeba strasznie dużo kółkiem kręcić :D
Rumi 25 kilo to dobry trasfer ini maja 11 :]
Ja rozumie pytam tylko w co mogłbym zagrać na necie bo sąsiad oszukuje :evil:
Nie oszukuje!!Poprostu jestem dobry hhahahahaha w te klocki.AHa sasiad ty to masz dobrze 25 kilo hehe ja zapewne zaliczam sie do tych co maja 11 :).