Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Jak długi musi być wątek, aby warto go było umieszczać na forum zamiast w shutboksie ?
Dla mnie ten shoutbox jest poprostu malym chatem gdzie mozna pogadac, o pierdolach , od powaznych teamtow jest forum :).
Najbardziej podoba mi się przedostatnia opcja.
I żeby nie być gołosłownym - drugie zdanie.
Dupa, dupa, dupa, dupa - więcej niż drugie zdanie.
Najbardziej podoba mi się przedostatnia opcja.
I żeby nie być gołosłownym - drugie zdanie.
Dupa, dupa, dupa, dupa - więcej niż drugie zdanie.
Spodziewałem się, że ten wątek nie będzie zbyt popularny, ale jest z przymrużeniem oka. :)
przymrużeniem oka no tak
Nie mam czsu na pogaduchy ale jak trza to trza dlamnie Jest shoutbox jest GUT lub GIt niemam foch do tego niech jest jak jest i enter
Pozdrawim i Naschle
Żadko wchodzę na #error, a shotbox o pierdołach jest fajny
Dla mnie ten shoutbox jest poprostu malym chatem gdzie mozna pogadac, o pierdolach , od powaznych teamtow jest forum :).
w sumie to bym się zgodził, z jednym małym ale...
wg mnie chodzi o to, że te pierdoły powinny być takie okołolinuksowe, albo okołodebianowe, gdy natomiast są to po prostu pierdołowate pierdoły to chyba lepszy jest czat na onecie ;P
pozdrawiam
Żadko wchodzę na #error
no wlasnie dawno Cie Bodzio nie bylo. Jak chcecie gadac o pierdolach to wlazcie na errora z pewnoscia sie nie zawiedziecie ;D
moim zdaniem warto pisać posty ,w końcu wiadomości zostają na forum na stałe a z shoutboksa są kasowane,
mimo żę nawet coś się powtarza to można sobie przeczytać posta w ramach przypomnienia jak to się robiło
jeszcze mam pytania do czadmana ;)
czadman próbujesz tą sondą wywrzeć presję ,żeby pisano więcej pytań w shoutboksie?
chyba ,że moderatorzy nie wyrabiają się z robotą to proponuje jeszcze z kilku dokoptować,forum na pewno na tym skorzysta
czadman próbujesz tą sondą wywrzeć presję ,żeby pisano więcej pytań w shoutboksie?
ciekawa interpretacja :]