Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
crative sounblaster audigy2 wersja alsy 1.0.13 a lsmod na tym jajku nie podaje modułu a w jaku jest zaznzczona <M> a obok niej jest wersja experimental i odznaczyłem i powinno grć ale nie idzie nie wiem
większość kart audigy 2 jest opartych na procesorze emu10k2 ,w starszych jądrach jest tylko wsparcie dla procesorów opartych na emu10k1 ,nie wiem jak w nowszych
najlepiej zrobić to profesjonalnie i zainstalować alse ze źródeł
W nowych jajach tak jak mówisz kolego nie ubsługiwane jest
a alse własnie zainstalowałem z zródeł a w jaju jest tylko audigySB live
i dupa dupa natomiast w jajku 2.6.18.2 wszystko smiga i to tyle na ten temat
Więc tak koledzy Ryszrd opanował tego kernelika.
A żona powiedziała,że jestem zdrowo jebńięty ?? Dziwne co ma na myśli kernela czy mnie.
Co było żle to robiłem w kompilacji kernelika skompilowalem to co trzeba dzwięka zostawiłem nic nie robiłem.OK co dalej odpalam kamix i juz widze Audigy Sb i wszystko jasne samo śię wykryło samo się wykryło hmmm dziwne ale działa
Walcze z tym kernelem od samego rańca i już mam dość ide na piwo.Jak na tą niedziele mam stanowczo duże gały od monitora i bolejąca głowe od myślenia od całej kompilacji
Pozdrawiam serdecznie