Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
WITOJCIEZ HEJ
JA i KOLEGA qluk Mamy zamiar spróbować zorganizować zlot POWERED BY DEBIAN
Dotyczy tych osób,kórzy mieszkają na terenach Ślaska i ich okolic jeśli są tu na forum koleśie z śląska bardzo prosze o kontakt w tej sprawie.JA i qlug czekamy na jakieś pomysły w tej sprawie kwestie organizacyjne typu co i jak gdzie kiedy po co na co o której jakie piwo i.t.d czekamy na wasze pomysły kwestia osób jest tu decydójaca ile osób sie zgłosi na taki zlot
NO to TYLE KONIEC
zmień może nazwe na Zlot Śląsk bo temat zlot już jest żeby sie nei myliły
Jakby co to ja bym sie pisal na taki zlot :)
Mam taki pomysł
Ja moge zorganizować dobre korytko cena około 400zł i sale na 20 osób cena 200zł
była by to imprezka do samego rana.Czekam na wasze pomysły
NIE MYLIC TU DISCO PARTY!! takie biby mnie nie rajcują MOZE BYC SWEITNA karczma i do samego rana za mniejsze koszta np BEKA PIWA i pół tony hot-dogow tez bedzie dobre na spedzenie czsu
hmmm, ale w tym wypadku trzeba miec juz pewna ilosc osob, ale jest to ciekawa alternatywa dla pub/bar. A co do muzy na takiej sali to raczej watpie by sie nazbieralo tyle przedstawicielek ladniejszej czesci ludzkosci, bo inaczej to wlasciciele sali moga wziac ten zlot za zlot rownosci :P. Ale nie wiem jakie gusta maja inni ale sadze, ze dobry chill out z domieszka D'&'b bylby dobry.
Kwestia kolejna to ta, ze jesli sie juz zdecydujemy na sale to musza to byc PEWNE OSOBY, tzn. lista osob pewnych +/-2 i potem dodatkowe osoby.
Oczekujemy wszelkich propozycji, mozna je pisac tutaj jak i na maila ( w moim przypadku prosze o dopisek w temacie "zlot" ).
@ - qluk.poland@gmail.com
Czekamy na ciekawe propozycje.
Czy tylko są na tym forum 4 osoby z Slaska chentne na impreze.Bo jakoś nic nie słychać.Bo niewiem czy mam organizować coś co kolwiek nastała cisza nikt nic nie mówi
Widzisz Ryszard - to jest właśnie tak z organizowaniem zlotu. Ja próbuję od 3 lat :) może Tobie się uda.
Chyba zakonczymy to na spotkaniu gdzies w jakims pubie w kilka osob. Bo widzac zainteresownaie, a raczej jego brak to nie am co sie bawic w wynajmowanie sali itp. :/
Bodzio, jelsi chodzi o zloty PK to je sie organizuje duzo latwiej :D Nawet czasem trzeba ograniczac ilosc osob zeby zaduzo nie bylo :). Coz tak to juz jest ...
qluk ,Syziek macie od siebie blisko.Ok ja dojade do Katowic bo około mam 40 km do Katowic.Teraz kwestia kiedy i o której. Spotkać śię w katowicach nie widze zadnego problemu
Ja do katowic mam godzine dzieciec minut pospiechem ;-) Wiec na piwo mozna wyskoczyc.
No spoko--- czekamy jescze troche ---
No chłopaki co jest zawmi wejśćie śię w garść zgłaszać się.Jedyna okazja w roku by spotkac sie pogadac o farmazonach przy piwie za 99gr lub za 3.50
P.S maverick44-- dzieki
Najwiekszy dotychczasowo zlotDebianowców na Śląsku :D Liczba obecnych 4 ;P To mopze poczekamy jeszcze do konca tygodnia i zorganizujemy sie na 9 lub 10 wrzesnia, co Wy na to?
Ok to ja powiem tak, Niedziela 10 wrzesnia, bo w sobote jestem w pracy a niedziele mam wolna, reszta pewnie tez ;)
Wiedziałem,ze tak bedzie 10-tego wyplata no jane to jest niedziela a w katowicach w niedziele mam lipe z autobusami zeby powrocic do domu.Lepiej w sobote mam coś ostatni autobus po 22-ej.Proponuje termin na 16-ego września bo 10-tego wrzesnia jest niedziela a ja musze w poniedzialek rano smigać do roboty wiec posiedziec z wami na 4 godziny mi nie wypada.Lepiej od poludnia i trochu nocy to mi wyskoczy conajmiej okolo 10 godzin jeszcze sprawdze rozklad jazdy autobsów,bo pociągiem nie mam szans bo nie jedą do mojeego miasta w ktorym mieszkam.Jutro dam znać a teraz ide do pracy na godzine 18-tą jak wróce to popacze na rozkład autobsów.
Pozdro narki
powiedzmy ze jestem piaty :PP
to juz jest mega zlot :-) tylko uwarzajcie na druty jak bedziecie leciec..... hehe
a tak powarznie to gdyby sie porzadnie zorganizowac to sa szanse powodzenia, po pierwsze dobra reklama :-) niech ktos przejrzy spis userow dug.net.pl i msg to all ze slaska - to chyba podstawa bo niewiele osob zobaczy wogole ten watek
pozdr
Jeśli można się wtrącić, choć ja nie już ze Śląska. Napiszcie może w temacie jaśniej i dużymy lyteramy: ZJAZD DUG -ŚLĄSK / GÓRNY ŚLĄSK czy tym podobnie. Będzie od razu wiadomo o co chodzi i nikt się nie wykręci, że nie zauważył. Bo "Uwaga Zlot", to wybaczcie, ale nie wiadomo, czy o zlot bocianów chodzi, czy motocyklistów, i czy on będzie w Gdańsku czy w RPA.
Pozdrawiam. :)
Temat uwaga zlot jest założony poto by karzda osoba spojrzała tu. Czy sie jej to podoba czy nie nikt tej osbie nie kazał tego topika klikać.A nazwa jest prosta patrz WITOJCIEZ HEJ
JA i KOLEGA qluk Mamy zamiar spróbować zorganizować zlot POWERED BY DEBIAN
Dotyczy tych osób,kórzy mieszkają na terenach Ślaska i ich okolic jeśli są tu na forum
zlot POWERED BY DEBIAN
i wszystko jasne
P.S jak juz mieszkałeś kiedyś na śląsku to wpadnij na piwo jak bedzie Sląski zlot POWERED BY DEBIAN pozdrawiam
Wdalszym ciągu czekamy na was spróbujcie na weekend odejść od kompów. Naprawdę bedzie warto kiche tylko sprzedają MS Shit
http://www.pf.pl/panoramafirm/bary_Katowice_2075_BM.html
qluk jesteś z Katowic powiedz nam,kóry bedzie dla nas w sam raz
Ja sie zgadzam na 16.09, Akurat mam wolne w grafiku ;-)
JA TEZ sie zgadzam na ten termin jest swietny moze za ten czas śię wypada i pogoda nam trafi
P.S wdalszym ciągu czekamy na was zgłaszajcie się
a ja nie wiem - zalezy jak mi wypadnie na uczelni - mam co drugi weekend zajecia :-(
Hmm nie znam tylku pubow/barow bo malo kiedy bywam w takowych,a jesli juz to tylko w sprawdzonych. Jesli lubicie klimat ambient, chill out, d'&'b to moze byc Electro, ale nie wiek kiedy znow otwieraja. Jesli chodzi o bro i klimat samego miejsca to Warka w Chorzowie na ul. Wolnosci jest dobra. Moze by zemna poszly jeszcze dwie osoby, ale jedna wogole nie kmini klimatu linxa, ale za to zna sie dobrze na muzie ( rock, metal, itp. klimaty ).
Termin moze byc :P miejmy nadzije ze pogoda tez bedzie dobra bo w tym momencie po porannym deszczu swieci u mnie wspaniale sloneczko :).
Wiec co do miejsca to jeszcze zobacze, ale jak ktos poda dobre miejsce ( z uzasadnieniem czemu tam ) to tez bedzie dobrze :].
[ znam fajna pizzerie dzieki kumplom gdzie jest dupna i dobra pizza za przyzwoite pieniadze :) - TYLKO PIZZA, bro nie maja :P ]
rock, metal, itp. klimaty ). a pizza na telefon do kanjpy
qluk tylko te klimaty rock, metal, itp. Nie mam zamiaru wejść do kanajpy Retro i Rococo Zwykła karczma z demokracją czyli total luz I mąndre dziewczyny z szerokim usmiechem,broń Boze wspak
No to hmm w takim razie na mysl przychodzi mi tylko Warka z Chorzowa, ale tam sie przez pewien czas jedna z kelnerek obrazila na mnie po zabawie z kamera ;).
Coz jeszcze poszukam jakiejs innej ciekawej w centrum Katowic - penwie ejst ich pare, ale ja jak zwykle jestem w plecy z tym :).
Gluk nie przejmuj śię Ryszard smiagał do Katowic przez 8 lat na koncerty do Spotka poradzimy.Mamy czas do dnia14 września na osteczną decyzje i ustelenia miejsca spotkania i godziny.I.T.D
NO ja jestem za tym abyśmy wszyscy śię spotkali przy EMPIKU to takie znane miejsce a potem mozna iść w śiną dal.Ja znam pare knajp ale są dwa wymogi jedna do bulu rock und roll druga na ryneczku w fajnym miejscu z rock und roll ale juz po kaśie leci dość sporo kufel piwa tyskiego 4zł heinekena5zł.Zawsze idzie coś pokombinować
P><S
CZEKAMY NA WAS 16 WRZESNIA zostawćie w swoich domach kompy.Zapraszamy do Katowic na ŚLĄSKI zlot POWERED BY DEBIAN.Wszyscy bardzo będą miło przyjęći w nasze grono>Naco czekaćie nie wachajcie śię NIE gryziemy-------
czekamy na wasssssssssssssssssss