Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
heh to jest wlasnie walka naszego rzadu z bezrobociem - wsrod ksiegowych... Cos mi tu telekomunikacja zalecialo. Chyba za malo chetnych na neostrade:]
Tak tylko jak to przejdzie to nie bedzie za wesolo... poniewaz wiele firm udostepniajacych internet upadnie ze wzgledow finansowych gdzie i tak sa problemy z kasa....
a co za tym pujdzie ludzie tacy jak ja straca prace.... o ksiegowych to oni mysla a o admnach to juz nie...
Ja mysle ze nie przejdzie. Ludzie juz i tak sa wkurwieni na ten rzad. U mnie jak padnie siec radiowa to zostane calkiem bez netu, bo telekomunikacja nie oferuje adnych uslug, a jak mi net odetna to sie chyba wyprowadze z tego popieprzonego kraju.
a co za tym pujdzie ludzie tacy jak ja straca prace....
BiExi w Microsofcie szukaja mlodej krwi :D hehehe
co to jest za gamoń ;)
Rumi w microsofcie nie potrzebują adminów, programistów czy innych informatyków, tylko speców od marketingu i reklamy
w takim razie ja sie nadam może dadzą mi xp gratiska :D
Heh no Biexi do Mikrosoftu nie pujdzesz no wiesz ja tez bym nie poszedł juz sam nie pamietam jak sie ta przekleta nazwe pisze eh
Heh no Biexi do Mikrosoftu nie pujdzesz no wiesz ja tez bym nie poszedł juz sam nie pamietam jak sie ta przekleta nazwe pisze eh
zasady zasadami ale jak by sypneli pieciocyfrowa wyplata to kazdy by sie pewnie skusil:)
oprocz mnie oczywiscie:D
ta ciekawe przez pierwszy tydzien moze tak a pozniej tylko niebiueskie ekrany ogladac to chyba mało komu by sie podobało ja juz u siebie odpiałem reset bo go wcale nie uzywam:D