Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Czy ktoś ma łącze do internetu z dialogu? Chciałbym się spytać o wrażenia. Konkretnie interesuje minie dialnet dsl 512. Jak w ogóle ten dialnet działa?
Pozdrawiam.
Ja mam dsl 1 i jestem z niego bardzo zadowolony, przez okres 1roku nie pamietam, aby byla jakas awaria, brak netu czy cos takiego. Transfery dl dochodzą do ~125kb/s.
Dzięki za odpowiedź.
Więc niedługo zawitam w dialogu. Mój dotychczasowy dostawca niestety nie chce abym był jego klientem mimo moich propozycji. :)
Ja mam dsl 1 i jestem z niego bardzo zadowolony, przez okres 1roku nie pamietam, aby byla jakas awaria, brak netu czy cos takiego. Transfery dl dochodzą do ~125kb/s.
Kurcze, wczoraj dialog się wykrzaczył na jakieś dwie godzinki, przynajmniej we Wrocławiu. Ale plusem jest to, że jak zadzwiniłem to technicy już nad tym pracowali. hehe
Ogólnie to jest wypas.
U mnie było wszystko w porządku. Jednak ma wady. Kumpel na swoim serwerze pozmienial troche strone a ja z dialogu widzialem nadal ta stara. inny kolega z dialogu tez widzial ta stara. Zalogowałem sie na jakis serwer co ma lacze z tpsa przez ssh i widzialem strone pozmieniana.
U mnie było wszystko w porządku. Jednak ma wady. Kumpel na swoim serwerze pozmienial troche strone a ja z dialogu widzialem nadal ta stara. inny kolega z dialogu tez widzial ta stara. Zalogowałem sie na jakis serwer co ma lacze z tpsa przez ssh i widzialem strone pozmieniana.
Może masz dialogowe proxy ustawione, albo cóś. :)
Tzn oni mnie przez proxy puszczaja czy co?
Tzn oni mnie przez proxy puszczająa czy co?
Miałem na myśli ustawione w przeglądarce, bo dialog na karteczce ze wszystkimi danymi podaje także adres swojego serwera proxy (z którego ja np. korzystam) i wielu ludzi pewnie sobie ustawia. Ogólnie to żadnego transparentnego tajnego proxy w dialogu nie ma.
Czasami też w przeglądarce należy "porządnie" odświeżyć stronę, bo przeglądarki często uparcie lubią korzystać z cache. :)
Tak przegladam teraz te wszystkie papiery co dostalem od dialog`a i nie widze zeby podawali jakis adres proxy, dostalem tylko ip, maske, brame, dns i telefon kontaktowy :P
Widocznie teraz jest inaczej, bo na kartce jest jeszcze proxy: w3cache.dialog.net.pl:8080.
Ok, ustawilem sobie w przegladarce ten proxy, moze bedzie to lepiej dzialalo :)