Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
albo jakie mieliscie plany czy sie sprawdzily czy nie??
Zaczne od siebie:
Tak sobie mysle zeby w czasie liceum sie wkreci juz dobrze w linuxa a po licku, gdzies jako admin i zaocznie studiowac informatyke... a czy sie uda to sie okaze teraz kolej naws
no ja zaocznei infformatyke robie a co będzie potem szczerze powiedziawszy wolem niewiedzieć ;) jakieś tam plany mam ale głośno nei powiem nie chce zapeszać :|
Za 15 lata emerytura :D No chyba że sanepid zlikwidują
Moje plany na przyszłość.. Skończyć wreszcie ten ... sprzęt grający, co go sobie sam robię, a później się zobaczy :)
hmmmmmmmmm
1. wyjechac na wycieczke do rio
2. na wieczor kawalerski jechac do irlandii i przez 7 dni wychodzic z jednego pubu i wchodzic do drugiego
3.wybudować dom
4.BMW E46-330 ALPINA http://www.bmw-alpina.co.jp/automobiles/information … 40/index.html
a z dziedziny komp. to lepsze lacze bo w domu mam 6 kilo buuuu no i moze kiedys amd64
wiem wiem ........................... :D
skonczyc studia, potem moze jeszcze Akademia Cisco, a potem moze siore w Irlandii na dluzej odwiedze, w miedzyczasie podszkolic unixy, kupic jakies autko, podszkolic gre w ping ponga bo zapuscilem, skonczyc remont w domku, nie zaczac znowu palic, i dorosnac do jakiegos zwiazku powazniejszego bo stary juz jestem:] ale to chyba plan 30-letni jest:]
cieszyć się zyciem
dnia moich 30 urodzin łyknąc za duzo tabletek usypiajacych i nie do trzydziestki
a tak na powaznie chce coś osisagnac w życiu jak sie nie uda to wariant 1 :)
Ja to skromnie - zostac PREZYDENTEM :)
a ja bendem elektrykiem :)
Ja to skromnie - zostac PREZYDENTEM :)
W waszych okolicach to chyba na jedno wychodzi:] Tylko uwaga bo ostatnio radio maryja cus sie ciete zrobilo na elektrykow i prezydentow;)
W planach mam zamiar zacząć wkońcu studia ale to jeszcze odkładam na ten rok...
Planuje wygrać 6 w totolotka. hehe Jak się nie uda to trzeba się gdzieś dorobić. Na początek może być gziekolwiek aby płacili dość dobrze. Potem Chciałbym w zawodzie informatyka... albo jakaś praca gdzie nie ma się na sobą za wiele osób do rządzenia.
Nie wierzcie elektrykom:P Juz jeden byłniejaki Lech
A ja chce zdac mature pozniej na studia AGH albo politechnika w Krakowie (w sumie mozecie mi cos doradzic ze studiami dziennymi) Nastpenie wyrwac pewna Kasie i sie z nia ochajtac ale to za 5 lat jak nie dalej w miedzyczasie domek auto i praca nic wiecej.
dalej w miedzyczasie domek auto i praca nic wiecej.
A kolega ze stanów czy ma bogatych rodziców ;)
z Polski a bogatych rodziców tez raczej nie mam(mama nauczyciel tata mechanik) licze abrdziej na siebie i swoje zdolosci a i jeszcze o mnie usłyszycie!!
I tego ci zycze uszek tobie i sobie, reszta niech si esama o siebie martwi :P