Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Właśnei zobaczyłem b.dobry moim zdaniem film, żadna nowość chyba nieważne z resztą i pomyślałem że jest sporo tego co warto zobaczyć prosze o wpisywanie filmów godnych uwagi żeby nei ściagać szmir tylko coś kąkretnego a że wiekowe mamy tu toważystwo ;) to może coś podsuniecie.(prosze podawać tylko naprawde dobre filmy)
Co do w/w filmu to:
Tytuł: SAW
Direct by: James Wan
Written by: Leigh Whannell
split second (w okamgnieniu)
brytyjski, bodajże z 1992
b. fajny thriller, niestety ciężko zassać bo jak film stary, to mało popularny
zainteresowanym chyba szybcie prześlę płytę klasyczną pocztą niż wydoją to z e-osła czy innego dc++
split second (w okamgnieniu)
brytyjski, bodajże z 1992
b. fajny thriller
http://www.filmweb.pl/W,mgnieniu,oka,(1992),obsada,Film,id=9701 (już zasysam)
SAW => http://www.stopklatka.pl/film/film.asp?fi=20277&sekcja=galeria
a przy okazji dowiedziałem się że szykuje się SAW 2 :D co po zakączeniu było oczywiste.
:idea: Polecam "Fight club" (podziemny krąg) obejżałem kilka dobrych dni temu i dalej jestem pod wrażeniem tej histoii.
:idea: Polecam "Fight club" (podziemny krąg) obejżałem kilka dobrych dni temu i dalej jestem pod wrażeniem tej histoii.
"seven"
"mullholand drive" [pewnie zrobilem literowke w tytule]
"the snatch" ["przekret"]
"undergrond" [kusturica]
"ghost dog"
i na pewno wiele wiele innych..:)
jak przejrze swoje divixy, to podrzuce tytuly co ciekawszych..:)
to jest mój KULTOWY film - ma w sobie tak wiele prawdy że aż boli jeśli zrozumie się jego sens
PS polecam "MEN IN FIRE" z denzelem
Właśnie zdobyłem "Alexander/2004" - 3 płyty jakość super, zobacze co wart.
Polecam serię "Blade"
Co do Blade to 3-ka jest mocna, dowcip sie im wyostrzył :D
http://www.stopklatka.pl/film/film.asp?fi=16973
Alexander (2004)
http://www.osloskop.net/?cmd=show&id=10769
http://aleksander.filmweb.pl/
aleksander???!!! doszłęm do połowy i musze powiedzieć że nie jestem sado maso więc do końca nigdy się nie skusze obejrzzeć - BLADE 3 - kpina co to ma być??
OMFG!!!
MATRIKSY!!!
a pierwsza czesc to w ogole obowiazkowo..:))))))))
no, z thrillerów poleciłbym jeszcze trylogię 'milczenie owiec' - 'hannibal' - 'czerwony smok'. po prostu zajebioza.
z sf koniecznie 'johny mnemonic' i 'łowca androidów', no i wszystkie odcinki 'star trek' ;)
z polskich 'dzień świra'. :)
z sf koniecznie 'johny mnemonic' i 'łowca androidów', no i wszystkie odcinki 'star trek' ;)
z polskich 'dzień świra'. :)
Łowca androidów - 15 lat temu jeszcze na video, do dziś pamiętem tą mroczną atmosferę. Film super
Rejs oczywiscie. Ostatnio obejrzalem filmik hydrozagadka. Tez niezly, chociaz nie wszystkich bawi taki humor. Ale ja polecam:] Poza tym wszystkie stare polskie komedie (oko wypadlo temu misiu), no i oczywiscie te nowe tez
Jak cos polskiego i dobrego to Kingsajz Rulez;]
Martwica muzgu -największa rzez jaka kiedykolwiek widzialem;]Warto dla samej ciekawosci a przy okazji niezle rycie jest:)Powiem tylko ze jest scena jak koles kosiarka spalinowa przejezdza w salonie ze 20 ludzi:)No to sobie mozecie wyobrazic jakie sa jeszcze sceny....:)
A ten film to chyba nie musze nic mowic o nim bo poprostu wymiata wszystko;]
GHOST IN THE SHELL
Rulez
matrixy rządzą
polskie komedie jak np. poranek kojota, chłopaki nie płaczą i cała litania
zagraniczne komedie straszne filmy, ostra jazda :)
i dużo więcej o których nie pamiętam
witam ;)
wracając do 'ghost in the shell' polecam całą serię 'stand alone complex' - 26 odcinków, i 'stand alone complex - 2 gig' - serial GITS. poza tym nie tak dawno pokazał się 'ghost in the shell - innocence', niesamowicie animowana, druga pełnometrażówka z tej serii.
z innej beczki polecam taki mniej znany SF - 'dark city'.
a może coś o wojnie podwodnej dla maniaków? oczywiście kultowy 'das boot' - żadna amerykańska chała w stylu zabili go i uciekł, porządnie zrobiony, pełen realizmu film. naprawdę dobry jest 'in enemy hands' - świetnie zrobiony, dobra fabuła, jak na amerykańca to nawet coś tam przekazuje. dobry jest 'kazmazynowy przypływ' i osławiony 'polowanie na czerwony październik', chociaż zbyt amerykańskie. wreszcie 'u-571' to totalny kicz, nie polecam.
Ja powtorze:
Saw
.. i dorzuce:
Efekt motyla
Zielona mila - coś wspaniałego. Nie ma mordobicia, film trzma w napięciu do ostatniej chwili, rewelka
Bodzio, widzę, że wiesz, co dobre. Polecam Tobie i innym "Skazani na Shawshank". (możliwe, że literówkę zrobiłem).
przed chwila obejrzalem "efekt motyla"..
zbieram sie wlasnie z podlogi, bo ten film po prostu powala!!!!
ufff....
POLECAM!!!
...ale najlepiej oglądać samemu...
... ty zbereźniku