Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Kto w to pstryka czasami i może polecić jeszcze jakieś fajne serwerki poza Ciecie w necie i kiełbasą? (na cieciach najczęściej gram, jako Edzio lub pochodna ;P)
Może polecicie jakąś X-ową wyszukiwarkę serwerów do ET (pod tfu był AllSeeingEye - genialne ustrojstwo), bo za każdym razem wklepywać IP mi się nie chce.
XQF - wyszukiwarka serwerów.
Serwery na których gram w ET:
- Unicity.pl
- StreamArena.ru (najczesciej na #3)
jak są przepełnione to gram w coś innego jak np:
- Enemy Territory Fortress (mod do ET) -taki Quake3 drużynowy z podziałem na klasy
- Tremulous (na silniku Q3) - Aliens vs Humans :)
- TrueCombat: Elite (mod do ET) - cos w stylu CounterStrike (IMHO duzo lepsze)
- Warsow - gram od niedawna (fajna gierka)
dodatkowo (od czasu do czasu):
- UFO: Alien Invasion
- FreeCIV
- Battle For Wesnoth
To zapodaj skąd zassać true combata, kiedyś oglądałem screeny i fajnie wyglądało :D Oczywiscie pod debka jest, czy pod wine?
http://www.google.com/search?q=true+combat+elite
wszystkie gry ktore wymienilem dzialaja natywnie, ale jezeli chcesz mozesz sciagnac wersje na windowsa i jechac przez wine :)
na screenach widac dopiero jak gra bedzie wygladac w nastepnym wydaniu (na ktore juz trocheeeeeee czekamy), aktualnie wyglada troszke mnie extra ale nadal jest cool :)
Server:
#eclipse-esports
Oka. Tylko zassać to pierwsze, czy wersję LokiInstaller?
Sciagaj odrazu LOKI bo masz odrazu wersje 0.48 a tak bys jeszcze musial updateowac.
A tak wogle to LOKI installers for linux gamers - kazdy gracz powinien znac :)
Oka. Zassałem i zainstalowałem. Miałem ET w /usr/local/games/ więc dałem na katalog z grą chmod -R a+xrw enemy_territory/
Czyli powinno grać. Jednak jak chcę dołączyć do gry, to nie pobiera plików. Pokazuje, że jakiś plik ma pobrać i jego wielkość, po chwili znowu łączy do serwera i pokazuje ten sam plik, ale wielkość 0 bajtów :/ I na tym stoi - ESC tylko.