Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Potrzebne mi jakies miejsce na www (flash) najlepiej za free, znacie jakies servery godne polecenia?
Ile miejsca ci potrzeba, jaki bandwidth miesięczny i jakie usługi?
chyba z wszystkich darmowych najszybciej i bez głupich reklam śmiga http://miasto.interia.pl
pojemność niestety tylko 12 mega
Mi wystarczy nawet 10mb. Planuje zrobic galerie, ale foty i tak umieszcze chyba gdzies indziej. Wiec miejsce tylko na sam index i pare plikow do tego.
qdłaty to machnij sobie na jakiejś free stronce tylko logo swoje i przycisk "Wejście", a resztę możesz u mnie hostnąć, znaczy się na tym kingpinie co w podpisie mam. To płatne jest, ale ja mam za free - żadnych banerów, popupów i szybki jest :D Ale indexa ci nie dam, bo sam używam, dlatego zapodaj sobie gdzieś indziej stronę wejściową.
www.yoyo.pl
darmowy hosting (php, mysql) sam zobacz :) sam mam i jest ok ;)
pozdrawiam
Na 60free.ovh.org nie ma limitu transferu, obowiązkowych linków, banerów i jest 1 baza mysql do dyspozycji. Można wykorzystywać konto do celów komercyjnych.
No chodzi mi wlasnie o cos takiego co Czadman napisal ;) Dziex