Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Jak w temacie, czyli zostaję na debianie. :D
hehe... :)
=======
Dopisek: a może się przejdę na windowsa? ;)
popieram :] ja w sumie troche tego distro liznąłem troche tamtego i ostałem sie juz na dobre przy Debianie
i bardzo dobrze :D
Jak to się mówi: są gusta i guściki ;)
A ja się dla odmiany wybieram! Za granicę, ale z instalką debiana (na wszelki wypadek) w plecaku :)
W dniu kiedy pojawilem sie na forum, na moim dysku zniknal windows, oraz rozne eksperymenty z roznymi odmianami linuksa...pojawil sie DEBIAN i zostanie na wieki wiekow , amen.
P.S. Tylko szkoda kurcze, ze przez cholernego Debiana moja dziewczyna tez zniknela :(((
KASIU WROC DO MNIE !!!!!!!!!!! Ucz sie razem ze mna Debiana, on nas polaczy !!!!!! hlip hlip
Adam05 - Debian user,forewer and ever.
Pozdrawiam
Z dwojga złego to ja wole kobiete jaoś bardziej jest interaktywna :) .
Tylko szkoda kurcze, ze przez cholernego Debiana moja dziewczyna tez zniknela :(((
Jak Ty to zrobiles, ze przez Debiana zniknela Twoja dziewczyna?
Tylko szkoda kurcze, ze przez cholernego Debiana moja dziewczyna tez zniknela :(((
Jak Ty to zrobiles, ze przez Debiana zniknela Twoja dziewczyna?
zazdrosna pewnie była ;)
Może przypadkiem dałeś aptitude remove dziewczyna ?
Zapodaj aptitude install dziewczyna i po bólu, hehe.
Ja czasami bym chętnie apt-get remove żona ;P Ale tylko raz w miesiącu, hehe :D Potem install spowrotem.
poprostu stwierdzila , ze bardziej kocham komputer, niz ja.
A zreszta, znudzily mi sie rozmowy o tym ktory to juz sobie tusz kupila i lakier do paznokci i co ostatnio dzialo sie w serialu Magda M. Juz wole sobie pogadac z kompem, kto ostatnio sie na nim logowal, kto probowal sie wlamac i kim do cholery jestem (whoami) :)
Ale bez przesady...byly takie momenty, ze wolalem ja niz debiana :D
i wtedy faktycznie odczuwa sie interaktywnosc :P
no i niestety apt-get install Kasia niedziala :(
...
Moze apt-get install --reinstall Kasia?
i zaraz potem szybko upgrade do wersji stabilnej :D
Pozdrawiam
Może adam05 ma zryty beret , i to było powodem "rozwodu" :P
Znowu zrobilem z siebie idiote :D
Jestem pewien ze wroci... znam jej numer IP i MAC karty (tylko cicho) <lol>
Słuchać -j DROP :).... żartowałem ja swoją narzeczoną uwielbiam słuchać cokolwiek mówi :D i to tylko dzięki niej wstaje od monitora. Dzieki Ci Boże :)
zlyZwierz ma rację kobiety nie lubią być tak traktowane.. no ale kto lubi :> każdy ma uczucia i każdy prędzej chce czegoś więcej niż tylko powierzchowności. Dobrze że ten dział to luźne rozmówki.
O Jesu ... Nie robcie ze mnie jakiegos maniaka, ktory zle traktuje kobiety, bo to nie prawda! Bylo jeszcze kika innych powodow naszego rozstania, a Debian to tylko 1/8 tego wszystkiego.
Ja jestem slodkim facetem...Naprawde. Raz sie na mnie wsciekla, ze jej za czesto kupuje kwiaty :/ i ze robie z siebie pantoflarza...:/ a jak razem gdzies chodzilismy i spotkala kumpele , to przestawalem istniec...
Poprostu jakos nie moglismy znalezc wspulnego tematu itd...
Bylismy ze soba 4 lata... a eby bylo smiesznieh wlasnie z nia gadan na skype...
.
Cóż , nie każda konfiguracja działa dobrze, każdy musi znaleźć włąsną.
Wszystkiego naj. na nowej drodze życia :P
Dzisiaj znalazłem nową konfiguracje :)
Ma na imie Beatka i jest po informatyce, woli ogladac sprzet komputerowy niz kosmetyki w sklepach :D, jest piekna i bardzo inteligentna...I TERAZ NAJWAZNIEJSZE !!! ZNA SIE NA LINUKSIE (na poziomie uzytkownika) I BARDZO JA TO INTERESUJE <LOL> Bylem zdumiony jak ja zaprosilem do domu, a ona z wielkim podziwem patrzyla na moj serwer i zadawala pytania :D
A myslalem , ze juz nic dobrego mnie w zyciu nie spotka ;)
POZDRAWIAM
acha czyli teraz będziesz bardzo zajęty i trochę się naczekamy, zanim zobaczymy cię tu z powrotem?
hy hy ;)
Adam05: Ty szczęściarzu. :P Gratuluję. :)
zastosuj dobrego firewala, bo mogą być włamy w jej kierunku :)
adam05:
to takie istnieją? :D pozazdrościc :D
masz moze foto?:> albo chociaz szczegoly konfiguracji ?:>