Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Witam.
Mam na oponie marki Dębica napis "700x400/42-622". Co on oznacza i jakiego rozmiaru koło wobec tego potrzebuję kupić?
Pozdrawiam.
To wszystko jest znormalizowane, i chyba przy oponie podaje się ten sam wymiar co przy kole. Tyle, że chciałbym się dowiedzieć co te wymiary oznaczają i nie koniecznie chodzić z oponą po sklepach.
W sklepie koło mnie to facet za karę sprzedaje, a do centrum nie chce mi się targać opony. :) Poza tym może coś na allegro wybiorę.
Ja mam dwie cieniutkie szosówki (do górala) na sprzedanie każda kosztowała mnie po 50 PLN chce sprzedać gdyż straciłem już zapał do jeżdzenia po szosie i od 2 lat nigdzie nie jedze... Pozatym na te oponki trzeba bardzo uważać byle krawężnik i łapiesz sneaka.
Jeśli ktoś jest chętny moge nawet zejśc do piwnicy i podać dokładne parametry. Oponki są prawie nie jeżdzone 1 sezon.
Witam.
Mam na oponie marki Dębica napis "700x400/42-622". Co on oznacza i jakiego rozmiaru koło wobec tego potrzebuję kupić?
Pozdrawiam.
rowerek trekingowy? kolo 28"
szukaj oznaczenia: np. 1.25x16 itp