Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Z tego co mi wiadomo to można zgłaszać konta jako fałszywe bodajże trzeba zaznaczyć że Fałszywe imie i nazwisko? I wtedy takie konto dostanie prompt od fb o wysłanie zdjęcia dowodu tożsamości, prawa jazdy czy innego dokumentu mogącego stwierdzić tożsamość użytkownika.
Fb uznał że skoro zmieniam adresy IP jak rękawiczki (również te które są na blackliście) to trzeba wymusić na mnie zmianę hasła którego nie zapisałem a było w RAM.
Macie jakieś pomysły? I mi nie mówcie tutaj że nie korzystacie z fb bo bardzo dobrze wiem że kłamiecie ale faktycznie w dobie snapchata fb staje się zbyteczny jeśli piszemy ze znajomymi, co innego jak z nieznajomymi.
Ja pierdole, dzban naczelny. A jak mam do nich do supportu napisać jak nie mogę się zalogować? Nie nazywam się dzban naczelny żeby im podawać moje prawdziwe dane a na supporcie na pewno by chcieli zdjęcie mojego dowodu tożsamości, prawa jazdy żeby dane się zgadzały z dokumentem potwierdzającym tożsamość.
Nie mam ani dostępu do numeru telefonu który im podawałem przy zakładaniu konta ani do hasła.
To co ja tu chcę zrobić jest szeroko wykorzystywane do zamykania fake kont, np ktoś ci nie lubi to zakłada ci fake konto i pisze ci jakieś bzdury do szefa, znajomych i nie tylko. Dużo ludzi ci zgłosi konto że jest fałszywe i masz monit o zrobienie zdjęcia dokumentu tożsamości a samo konto jest "nieaktywne"
Ostatnio edytowany przez q73 (2022-03-08 19:37:00)
q73 napisał(-a):
Ja pierdole, dzban naczelny. A jak mam do nich do supportu napisać jak nie mogę się zalogować? Nie nazywam się dzban naczelny żeby im podawać moje prawdziwe dane a na supporcie na pewno by chcieli zdjęcie mojego dowodu tożsamości, prawa jazdy żeby dane się zgadzały z dokumentem potwierdzającym tożsamość.
Nie mam ani dostępu do numeru telefonu który im podawałem przy zakładaniu konta ani do hasła.
To co ja tu chcę zrobić jest szeroko wykorzystywane do zamykania fake kont, np ktoś ci nie lubi to zakłada ci fake konto i pisze ci jakieś bzdury do szefa, znajomych i nie tylko. Dużo ludzi ci zgłosi konto że jest fałszywe i masz monit o zrobienie zdjęcia dokumentu tożsamości a samo konto jest "nieaktywne"
No to jesteś w dupie, bo jak mówi klasyk
q73 napisał(-a):
[...] tylko dzbany zapominają haseł [...]
Jeśli bawisz się w pełna konspirację i nie potrafisz ogarnąć tak elementarnych podstaw jak hasło czy keepass to powinno być ci co najmniej wstyd :)
Obawiam się, ze tego konta już nie odzyskasz
q73 napisał(-a):
A jak mam do nich do supportu napisać jak nie mogę się zalogować?
Googla tez nie potrafisz używać?
https://www.facebook.com/help/105487009541643
@q73 - chcesz mieć tydzień urlopu ?