Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Lacer napisał(-a):
...
jak to mówią - wielkość nie ma znaczenia... ;)
dacia.zip
ja jeżdżę toyotami od nastu lat, i raczej pozostanę przy mojej tojce... ;)
To jeszcze nic, nowoczesność bywa dużo ciekawsza. :P
Ostatnio edytowany przez Jacekalex (2019-02-17 02:32:29)
I co w tym ciekawego, mało to tradycyjnych aut spłonęło, od iskrzenia, tarcia, kapiącego paliwa na rozgrzane elementy ?
arecki napisał(-a):
I co w tym ciekawego, mało to tradycyjnych aut spłonęło, od iskrzenia, tarcia, kapiącego paliwa na rozgrzane elementy ?
To ciekawego, że z benzyniaka to przynajmniej wypalona buda zostaje, diesla w ogóle trudno zapalić, a co z tej Tesli zostało, to zobacz dokładniej. xD
Ostatnio edytowany przez Jacekalex (2019-02-17 14:50:21)
Przynajmniej mniejsze koszty utylizacji.
Czyżby karoseria częściowo z kompozytów?
arecki napisał(-a):
Przynajmniej mniejsze koszty utylizacji.
Czyżby karoseria częściowo z kompozytów?
Karoseria jak widać ekologiczna, nic z niej nie zostało, ciekawe, czy pasażerownie mają szansę uciec w razie zwarcia w bateriach.
Bo kiedyś na E75 mijałem golfa, który się spalił razem z zawartością.
Trudno coś takiego zapomnieć.
Jacekalex napisał(-a):
...diesla w ogóle trudno zapalić...
Nic bardziej mylnego, dawno dawno temu jak jeździłem PKS, miałem okazję ewakuować się z autobusu - oczywiście diesel, w którym zaczęło się dymić. Kierowca zjechał szybko na pobocze, wszyscy szybko wybiegliśmy z autobusu na pobliskie pole. Po kilkunastu minutach jak przyjechała straż pożarna i ugasiła resztki, to co zostało z autobusu przypominało to: https://www.nowiny.pl/patrol/144866-za-gorzyczkami- … -zdjecia.html
Rozbieganie klekota, zwłaszcza z Turbo jest dość częste.
PS Tu taki film z ul. Browarnej https://youtu.be/Po5siJ5E_lg
Ostatnio edytowany przez ciastek1981 (2019-02-17 21:43:48)
andreq napisał(-a):
Jacekalex napisał(-a):
...diesla w ogóle trudno zapalić...
Nic bardziej mylnego, dawno dawno temu jak jeździłem PKS, miałem okazję ewakuować się z autobusu - oczywiście diesel, w którym zaczęło się dymić. Kierowca zjechał szybko na pobocze, wszyscy szybko wybiegliśmy z autobusu na pobliskie pole. Po kilkunastu minutach jak przyjechała straż pożarna i ugasiła resztki, to co zostało z autobusu przypominało to: https://www.nowiny.pl/patrol/144866-za-gorzyczkami- … -zdjecia.html
Napisałem że trudno, nie że niemożliwe.
W oleju napędowym możesz nawet papierosa zgasić i się nie zapali, a spróbuj z papierosem się zbliżyć do oparów benzyny czy ulatniającego się propan-butanu.
Oczywiście jak ci chłodzenie silnika zdechnie i dalej jedziesz, to silnik musi się zapalić,
mogą też się w cięższych wozach palić klocki hamulcowe, itp.
A jak cała konstrukcja samochodu jest palna, to się mówi trudno i się wysiada.
Ja korzystam z Easy Resize online ;d
3milio3 napisał(-a):
Ja korzystam z Easy Resize online ;d
Kolejne fałszywe konto morfika i Piotra Konieczny. Ci ludzie są tak szkodliwi że szok.
Ja bardzo rzadko proszę o cokolwiek, z racji, że coś mi przeszkadza, bo w sumie ja jestem cholernie tolerancyjny, ale czy moglibyście w końcu tego loms'a zbanować? xD
morfik napisał(-a):
Ja bardzo rzadko proszę o cokolwiek, z racji, że coś mi przeszkadza, bo w sumie ja jestem cholernie tolerancyjny, ale czy moglibyście w końcu tego loms'a zbanować? xD
A ja wnoszę o dodanie funkcji [like] na forum aby podbić twoją prośbę :)
morfik napisał(-a):
Napisałem na PW. Mam nadzieję że poskutkuje.
morfik aka Piotr Konieczny łał ciekawa teoria spiskowa :)
ale w sumie ... ciekawe pod jakim nickiem siedzi tu Piotr Koniczny...bo, że siedzi to wiadomo :)
niebezpieczny gość kurdę a tu tyle info we wklejkach wątków hm...
ciekawe, ciekawe ...
Ostatnio edytowany przez hi (2019-06-04 22:20:26)
Przed chwilą dałem w konsoli polecenie ;
convert IMG_20200810_120649535.jpg -define jpeg:extent=256kb lancuch.jpg , ale plik wynikowy ma 1,5 MB zamiast 256 kb .
Plik źródłowy ma 3,7 MB . Co znów zrobiłem źle ?!
Przed chwilą skorzystałem ze strony easy-resize.com i to rzeczywiście działa
Ostatnio edytowany przez wlodarek1 (2020-08-17 15:34:58)