Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Heheh superekspres albo fakt śledizł wedrowke wiloryba ktorego tak naprawde nie bylo. Oni tak lubia :]
Chłopak chyba zapomniał, że to proboszcz odrzutowcem śpieszył się na procesję do swojej parafii. A na poważnie jak się ma syf na matrycy, co na każdym zdjęciu widać ufo.
heh.. rozwalił mnie tekst "nie dostrzegliśmy ingerencji programem graficznym"
Jak to coś ma takie małe rozmiary, to to banał podorbić, zretuszować : |
Hmm. Ja ingerencję dostrzegam od razu, bo jak niby na kompie to widzę? ;)
W Gorlicach byłem kilka lat temu - całkiem fajna mieścina :D Stamtąd zacząłem wędrówkę przec cały beskid sądecki i kawałek żywieckiego w 10 dni ;) I finał na inwazji mocy 2000 w Krakowie (Scorpionsi ! )
A ja Wam mowie, ze to jakas mucha albo inny owad gdzies na pierwszym planie. Ewentualnie wada matrycy albo brud. Publikowanie takich zdjec jest bezsensowne, a wyznan typu "jeszcze tydzien temu nie wierzylem w UFO a dzisiaj juz wierze" jeszcze bardziej. UFO nie istnieje, istnieje natomiast caly szereg logicznych tez popierajacych to stwierdzenie.
A ja Wam mowie, ze to jakas mucha albo inny owad gdzies na pierwszym planie. Ewentualnie wada matrycy albo brud. Publikowanie takich zdjec jest bezsensowne, a wyznan typu "jeszcze tydzien temu nie wierzylem w UFO a dzisiaj juz wierze" jeszcze bardziej. UFO nie istnieje, istnieje natomiast caly szereg logicznych tez popierajacych to stwierdzenie.
Dobrze prawisz. UFO nie ma, nie było i nie potrzeba.
A jak jest to trzeba go załatwić :)
Ty sie tak Bodzio nie smiej. Nie martwi Cie, ze o Twoich Gorlicach Super Express wypisuje takie jawne bzdury? Tylko "ufologow" Wam tam do szczescia brakuje pewnie...
Super Express słynie z tego że pisze bzdury, a najlepsze jest to że mówią że piszą prawdę.
Moja postawa to się chyba stoicyzm nazywa :)
ee dajcie spokój woogóle po co oni takimi żekami się zajmują ew bród lub wada matrycy
a ja wam mowie ze jest, no moze nie takie jak w super expresie ale jest ;p
Ja kiedyś widziałem ma niebie jakieś światełka w biały dzień, ruszało się to dość chaotycznie, ale to w 99.99999% nir było UFO, tylko coś innego, nie wiem co, ale Fakt zrobiłby z tego UFO.
Ja kiedyś widziałem ma niebie jakieś światełka w biały dzień, ruszało się to dość chaotycznie......
a nie było tam przypadkiem białych myszek i różowych słoników ??
Nie wierzycie w ufo? Ja znam kilku - ufków. Wystarczy włączyć obrady sejmu. Od razu widać że nie z naszej planety.
xxxx - krzyżówka człowieka z koniem (na ziemi się tak nie da)
xxxy - ciągłe przesiadywaniu w soalrium w celu doładowania baterii słonecznych
yy*2 - klony ludzkie - na ziemi to zabronione
itd.