Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Hej. Chciałbym was przeprosić za to, że spakowałem wasze forum i irc pare lat temu(chyba w 2013 albo 2014). Hehe było to troche żenujące zachowanie z mojej strony.
bardzo.
chyba teraz w ramach przeprosin musisz lecieć na róg do sklepu i kupić skrzynke dobrego browara dla kolegów
To ten co zaorał swoje wpisy hurtem i naruszył spójność wątków na forum? Pogratulować pomysłu. Nie ma to jak obrazić się na kolegę i w rewanżu zrobić na złość wszystkim z którymi się zadawał :)
Ostatnio edytowany przez hi (2019-04-11 15:16:48)
Nie to nie ten.
arecki już myślałem, że to on bo ostatnio się uaktywnił na dp :)
https://www.dobreprogramy.pl/Steem-czyli-zdecentral … g,101170.html
Ostatnio edytowany przez hi (2019-04-11 17:28:43)
ArnVaker no niestety korelacja go zgubiła, profil steem, debianowy UA widoczny na dp (chromium w kompilce debianowskiej) no i ksywka, szkubany nawet przeprosił, ja bym nie użył tej ksywki nigdzie i nigdy na jego miejscu po takiej krzywej akcji no ale widać duma i autofilia zjada mózg niektórym :)
Ostatnio edytowany przez hi (2019-04-11 19:06:14)
A może po prostu zmądrzał :P
arecki napisał(-a):
A może po prostu zmądrzał :P
nigdy nie jest za późno :)'
Aczkolwiek to nie zwalnia go z odpowiedzialności zniszczenia wątków, które mogły służyć braciom w potrzebie, musi to odrobić bo nie ma zbrodni bez kary w innym wypadku przeklinam tą ksywkę na wieki :)
Ostatnio edytowany przez hi (2019-04-11 22:27:51)
fervi u nas postów nie usuwał, to jeszcze inny delikwent był.