Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
To jeszcze wątek sprzętowy czy już medyczny?:)
Ja ostatnio w promocji kupiłem Logitech M185 (za jakieś 40zł), bo moja super tania Omega za paręnaście złoty robiła niezamierzone dwukliki.
Gdyby nie wielkość, coś pomiędzy standardem a wersją podróżną, to polecałbym do wszystkiego, a tak do gier to nie wiem czy taką średniej wielkości myszką można giercować przez dłuższy czas.
Jak na moje łapska to nawet nieźle mi się nią pracuje, grywam od święta w Half Life czy co tam dzieciaki podsuną ale raczej niezbyt długo.
@arecki:
M185 posiadam akurat - robi za mysze w laptopie piętro niżej - owszem lagi bardzo małe (niezauważalne praktycznie w porównaniu do innych myszek bezprzewodowych) i precyzja dobra, ale za mała jak do mojej ręki niestety :)
Ale tak jak pisałem - ja na razie sobie odpuszczam do czasu aż mój M100 się zmąci.
Wtrącę swoje 3 grosze jak mysz do gier to laserowa przewodowa obecnie korzystam z tracer sniper z DPI do 6000 jadę na 2000-2400 DPI i płynnie się przesuwa jak za taką cenę, do tego płytka z oprogramowaniem i można sobie klawisze zbindować , jedyny minus to trochę mała jak na moją dłoń lepiej w dłoni leży mi ZoltecT90 którą też mam.
Ostatnio edytowany przez kiko80 (2017-03-21 06:43:25)
W sumie myszka, myszką, ale mi się osobiście najlepiej gra na pctowskiej wersji pada od xbox'a.
@neo86
Wiesz, że sensory myszy czasem głupieją?
ciastek1981 napisał(-a):
Wiesz, że sensory myszy czasem głupieją?
Moja mysza jeszcze nie zgłupiała. No ale ma dopiero jakieś 4 miesiące. Może z wiekiem zwariuje. Kto wie...?!
@neo
Linkowałem http://www.test-gear.pl/informacje-o-sensorach/ przecież. Wystarczyło przeczytać ;)
Tam jest przykład kiedy kiedy myszka świruje.
EDYTA
@ Mad Catz
Ogłosili upadłość
https://www.purepc.pl/klawiatury_i_myszki/mad_catz_ … lalnosc_po_28
Więc filować wyprzedaże, ibood'a i tym podobne. Trochę przyzwoitego sprzętu wpadnie po taniości.
Ostatnio edytowany przez ciastek1981 (2017-04-03 23:55:56)