Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
o dzieki, sa paczki dla debiana jak ktos chce:
http://s1.paczkownia.kablownia.org/Paczkownia/
Ostatnio edytowany przez pink (2012-12-26 15:46:32)
To może ja odgrzeje starego kotleta, działa Wam GUI w Qnapi ? u mnie działa tylko spod palucha, GUI pojawia się przy pierwszym starcie, potem już nie reaguje.
goolash napisał(-a):
To może ja odgrzeje starego kotleta, działa Wam GUI w Qnapi ? u mnie działa tylko spod palucha, GUI pojawia się przy pierwszym starcie, potem już nie reaguje.
To się do traya chowa.
Masz pakiet
$ aptitude show qnapi-gnome Pakiet: qnapi-gnome Stan: niezainstalowany Wersja: 0.1.5-9 Priorytet: opcjonalny Sekcja: net Opiekun: Patryk Cisek <patryk@debian.org> Architektura: all Rozmiar rozpakowanego: 41,0 k Wymaga: qnapi, nautilus-actions Opis: Aplikacja pobierająca polskie napisy z www.napiprojekt.pl QNapi jest nieoficjalnym, wolnym klonem programu NAPI-PROJEKT. Jego zadaniem jest znalezienie i pobranie napisów do danego pliku wideo. Aktualnie tylko polskie napisy są dostępne. Możliwości QNapi są podobne do oryginalnego klienta (mogą być dodawane nowe napisy do bazy napiprojekt.pl, a także zgłaszane błędy odnośnie istniejących). Zainstalowanie tego pakietu integruje QNapi z menedżerem plików Nautilus. Strona internetowa: http://krzemin.iglu.cz/qnapi
Hmm .. pewnie dlatego ze mam gnoma to nie widzę go w trayu :/
mam tez zainstalowana paczkę qnapi-gnome/stable tylko nie za bardzo rozumiem na czym polega integracja z Nautilusem, powinienem mieć dodatkowo jakieś menu podręczne ?
[edit]
aha pomyliłem dash to docky z trayem, wszystko jest na miejscu :)
ale integracja z Nautiliusem wciąż nie jest dla mnie jasna :/
Ostatnio edytowany przez goolash (2016-10-08 12:48:12)