Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Zdrowych, pogodnych, świąt. Smacznego jajka, i śniadania w rodzinnej atmosferze oraz jak najmniej problemów z Debianem dla Wszystkich forumowiczów życzy karolp1993
Z Debianem nigdy nie ma problemów są tylko sytuację w których trzeba z nim porozmawiać:D Zdrowych i co najważniejsze zwariowanych, radosnych świąt Wielkiej Nocy:)
Mokrego śmingusa dyngusa:))))
tripoli
Również życzę wszystkim wesołych i spokojnych Świąt Wielkanocnych w rodzinnej atmosferze.
AgayKhan napisał(-a):
Aby w przyszłym roku za zmuszanie do świątecznych porządków zsyłano na Sybir.
Hahah, witaj w klubie :D
Ja bardzo lubie sprzątanie. Dużo ciekawych rzeczy można się dowiedzieć o swoim pokoju i co się w nim znajduje :)
Dużo ciekawych rzeczy można się dowiedzieć o swoim pokoju i co się w nim znajduje :)
ja odkryłem nawet jakieś nowe formy życia ;)
ja się lubię odkurzaczem bawić:P
Umyj jajka, upiecz babkę
Złap królika, kup sikawkę
Bo Wielkanoc już nadchodzi
Więc się bawić nie zaszkodzi
Lecz uważaj też na kaca
Bo we wtorek czeka praca.
Oby zdrówko dopisało,
by jajeczko smakowało,
by babeczka nie tuczyła,
atmosfera miła była,
by zajączek uśmiechnięty
przyniósł radość w ten dzień święty
Ostatnio edytowany przez morys (2008-03-22 23:19:19)
raczej zalanego ;)
Cytat z basha:
Ile równań niezależnych, ile jest szeregów zbieżnych, ile całek niewłaściwych, ile na płaszczyźnie krzywych, ile funkcji kwadratowych, co nie mają miejsc zerowych, ile krzywe mają siecznych, ile jest układów sprzecznych, ile różnych jest symetrii, ile twierdzeń w geometrii, ile przestrzeń ma wektorów, co nie tworzą pustych zbiorów, tyle szczęścia i radości W Twoim domu niech zagości"
Najlepszego! :)
Ja również życzę dużo zdrowia, szczęścia, pomyślności, smacznego jajka i powodzi w poniedziałek :)
Smacznych jaj i mokrego poniedziałku!!!
Smacznego Aleeluja i Wesołych Jajek... ;)