Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
leże i nie moge wstac :> ale się uśmiałem ci chłopaka cisną a on dostał 5...poczułem sie jak bym był na studiach jak gadałem byle co nie na temat i dostawało sie zalki hahaha
2685
Ostatnio edytowany przez uzytkownikubunt (2016-12-01 01:33:53)
Pavlo950 napisał(-a):
Przedmiot to 'korzystanie z baz wiedzy', a nie 'strony internetowe'. A po tej szkole ma sie taki sam kwit na inzyniera jak po polibudzie.
Papier papierem. Wszystko zostanie zweryfikowane na rozmowie w sprawie pracy :) Mimo wszystko lepiej się przykładać i wyrabiać w sobie dobre nawyki.
Piotr3ks napisał(-a):
Pavlo950 napisał(-a):
Przedmiot to 'korzystanie z baz wiedzy', a nie 'strony internetowe'. A po tej szkole ma sie taki sam kwit na inzyniera jak po polibudzie.
Papier papierem. Wszystko zostanie zweryfikowane na rozmowie w sprawie pracy :) Mimo wszystko lepiej się przykładać i wyrabiać w sobie dobre nawyki.
Mnie chcieli brac do roznych firm i to bez problemu, ale prawka nie mam a to mnie totalnie wykluczalo (co wynikalo z rozmow).
Rozmowa wstępna to jedno, nawet gdy była pozytywnie oceniona.
W trakcie realnej pracy już nie będzie się dało ukrywać swoich ewentualnych braków.
Wydaje mi sie, ze to tez zalezy od podejscia przelozonych. Jak poszedlem jako pomocnik elektryka i powiedzialem ze i tak sie musze douczyc to szef na 3 tydzien byl wielce zdziwiony i sprobowal przekwalifikowac mnie na produkcje.