Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Mam doła… moje ikxy nie działają, mam nasrane w repozytoriach, za to nie mam dziewczyny (ładne proszę o skladanie ofert mailowych (tylko ze zdjęciem bez retuszu)), nie mam papierosów, bro się kończy a starsi jak nie wychodzą tak nie wychodzą .... niech już se pujdą :/ ILE MOŻNA …. no ile ? chyba jestem za głupi na linuxa … proszę powiedzie … czy na linuxa można być za głupim? uwielbiam te kace moralne …. :|
Nie wiem, co mam Ci odpowiedzieć. Jaki sens ma Twój post? Tak mi się wydaje, że chyba fora Ci się pomyliły.
Nie martw się, ja pierwszy raz nie mogę zainstalować sterowników do NVidii.
Zachciało mi się xorgów 7.
Starzy wyjdą w koncu. A jak się od nich wyprowadzisz, to za nimi zatęsknisz ( ja już od 13 lat poza domem i muszę powiedzieć, że bardzo polubiłem rodzinę). A dziewczyna się znajdzie.
starsi poszli kupiem piwo i pety jest dobrze.... a co do dziewczyn to mam takie jedne dziewcze na oku.... niezły z niej dewiant niestety... ale za to jaki tyłeczek..... pozazdrościć pozazdrościć takiej dziewczyny:D.
A co do pierwszej odpowiedzi to wydaję mi się że taki temat w odpowiednim rozdziale nie jest niczym niekorzystnym.... wręcz przeciwnie....
nieprawda? prawda..... :D
w sumie to mogli by se odpuścić i tak już zdeka przesadzili...
My tu gadu gadu a tam chińczycy się rozmnażaja :P
O nie, to mnie rozbroiło na maxa:D:D:D