Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Mam obecnie Nokie N8 - ze względu na dobry aparat do zdjęć, ale chcę go wymienić na jakiś z Androidem. Nie chodzi mi o bajery, ale musi miec w miarę porządny aparat i robić przyzwoite zdjęcia jak na telefon. Wiem że najlepiej cyfrówke mieć ale chcę mieć poprostu w miare mozliwości dobry smart z aparatem. Czy moglibyscie mi coś konkretnego doradzić wedle warunków:
- miał Androida z mozliwością wgrania CyanogenMod
- mozna było nastawić budzik aby dzwonił gdy wyłączony
- cena do 900 - 1000 zł (może byc używany)
- przekątna ekranu najlepiej mniej niż 5"
Przede wszystkim dobrej jakości aparat. Myślałem o Xperiii Z3 (lub ewentualnie Z2) ale ceny powalają;)
Co proponujecie?
macios4x napisał(-a):
- mozna było nastawić budzik aby dzwonił gdy wyłączony
Zapomnij. Takie rzeczy to tylko w "normalnych" telefonach.
////
@macios4x
Czy byłeś kiedyś zarejestrowany na jakimś forum o Sony Ericssonach?
Ostatnio edytowany przez Pavlo950 (2015-06-26 17:31:09)
@mati75: chodziło mi bardziej o typowy smartfon z dodatkowo dobrym aparatem
@Pavlo950: Kiedyś się rejestrowałem, pare lat temu, ale prawde mówiąc nie pamiętam już gdzie dokładnie, jaki login itp, adres email też już nieaktualny
macios4x napisał(-a):
Mam obecnie Nokie N8 (...)
Przede wszystkim dobrej jakości aparat. Myślałem o Xperiii Z3 (lub ewentualnie Z2) ale ceny powalają;)
Co proponujecie?
Zostań przy Nokii chyba, że przy robieniu zdjęć a już po kilku minutach kręcenia filmu telefonem SONY Z2/Z3 oraz LG G3 nie przeszkadza często pojawiający się komunikat:
To śmiało kupuj. Nikt Ci nie broni ;)
Mnie w tych telefonach kiedyś kusiło wideo 4K (by sprzedać Nokię 808) ale jak po kilku minutach telefon się tak przegrzewał, że się wieszał i pojawiał w.w. komunikat to ja podziękował :\